Hopp direkte til innhold

Hvor godt kjenner du til potensialet i din butikk?

Skal du etablere en ny butikk? Eller analysere hvor godt din butikk presterer? Hvem er egentlig dine kunder og hva er deres handlevaner? For å øke lønnsomheten i din bedrift er det viktig å ta beslutninger basert på god informasjon og grundige analyser. Våre kartløsninger lar deg se og forstå dine data i en geografisk kontekst slik at du enklere kan identifisere ditt potensiale i markedet.

Få oversikt over dine kunder

Kartet kan hjelpe deg med å samle data fra ulike kilder slik at du kan forstå dagens markedssituasjon, få en oversikt over den historiske utviklingen og lage etableringsplaner for fremtiden.

Ved å samle data om kundetilfang, dine kunders handlevaner, og demografidata hos eksisterende og potensielle kunder sammen med data om ditt varesortiment kan du enklere gjennomføre målrettet markedsføring, etablering og produktprofilering.

Se kart over hvordan dagligvarehandelen bruker stordata for å øke lønnsomheten

 

 

Ta riktige beslutninger basert på fakta og analyser

Ved å samle og analysere data fra interne og eksterne datakilder i kartet kan du se sammenhenger du vanligvis ikke ville oppdaget.

Avgjør om en butikketablering eller omprofilering er lønnsom ved å utføre faktabaserte analyser på konkurrentinformasjon og geografiske og demografiske parametre som befolkningstetthet, befolkningsframskriving, alder, kjønn, bosted, inntekt, konkurrentoversikt, trafikkmønstre og liknende.

Les om hvordan Coop bruker analyseverktøy når de skal etablere ny butikk.

Markedsområde

 

Skap samhandling 

Våre løsninger gjør kart, data og applikasjoner lette å finne, dele og bruke. All informasjon kan enkelt tilgjengliggøres på web og mobile enheter. Det gjør det enkelt å samarbeide på tvers av fagområder uavhengig av hvor du befinner deg. Det betyr at brukergrupper som salg, marked og ledelse alltid har tilgang på et felles og oppdatert situasjonsbilde, og dermed kan ta målrettede og faktabaserte beslutninger. 

Mobile enheter

Visualiser og del informasjon på en intuitiv måte

Ved hjelp av kartet kan informasjon og planer visualiseres på en enkel og effektiv måte, og deretter deles med dine ansatte eller med publikum og presse.

Bruk kartene til å vise samarbeidspartnere, ansatte eller andre relevante  resultater fra dine prosjekter.

  

Kontakt oss

 • Toni Mikkola

  Toni Mikkola

  Teknisk Rådgiver

  Tlf: +47 416 03 479

 • Lars Olav Gaden

  Lars Olav Gaden

  Key Account Manager

  Tlf: +47 92 66 36 00