Hopp direkte til innhold

Få mest ut av lokasjon

Ønsker du en rask og grundig oversikt over din eiendomsportefølje? Ønsker du til enhver tid å ha oversikt over dine leiekontrakter og status på disse? Våre kartløsninger lar deg se dine data i en geografisk kontekst slik at du får god innsikt og oversikt i hvordan din portefølje presterer og kartlagt attraktive prospekter for oppkjøp eller utbygging.

Få oversikt over dine eiendommer

Kartet hjelper deg med å samle data fra ulike kilder slik at du kan se og forstå dagens situasjon. Du får en grundig oversikt over den historiske utviklingen, og kan lage strategiske utviklingsplaner for framtiden.

Få oversikt over hvor mye areal du har tilgjengelig og se raskt hvilke av dine bygg som har ledig kapasitet.  Se omsetning på dine eiendommer over tid, og få informasjon om utløpsdatoer på kontrakter i porteføljen din. Du får en rask oversikt over hvor du bør sette i gang nye tiltak. 

 Bygninger

Ta gode beslutninger basert på analyser

Ved å samle data fra en rekke ulike kilder og gjøre geografisk analyser enkelt og raskt i et kart kan du se sammenhenger du vanligvis ikke ville oppdaget.

Oppdag og forstå kvaliteter rundt din eiendom, eller finn attraktive prospekter for oppkjøp eller utbygging. Du får kartlagt kvaliteten på kollektivtilbud, tjenestetilbud, antall soltimer, flyttemønster og kommunens arealplaner m.m.

 

Skap samhandling 

Våre løsninger gjør kart, data og applikasjoner lette å finne, dele og bruke. All informasjon kan tilgjengliggøres på web og mobile enheter noe som gjør det enkelt å samarbeide på tvers av fagområder og lokasjoner.

Våre løsninger gir ledelsen et unikt geografisk overblikk over KPIer og utviklingsprosjekters budsjetter og overskridelser. Medarbeidere og entreprenører kan til enhver tid ha oversikt over personer og utstyr i felten. Du kan enkelt kartlegge konkurrenter, noe som gir en felles og oppdatert forståelse av konkurransebilde.

Mobile enheter

Visualiser og del informasjon på en intuitiv måte

Ved hjelp av kartet kan dine eiendommer og planer visualiseres på en enkel og effektiv måte, og deretter deles med dine ansatte eller med publikum og presse.

Våre verktøy lar deg enkelt kombinere interaktive kart (i 2D og 3D) med bilder, video og tekst. Dette kan igjen enkelt bygges inn som en del av din hjemmeside. Resultatet er at potensielle kunder har lett tilgjengelig og forståelig informasjon om alle kvaliteter ved din eiendom.  

Ønsker du mer inspirasjon?

Se flere eksempler på hva du kan få til med våre løsninger i dette historiekartet laget av Esri.

Kontakt oss

 • Toni Mikkola

  Toni Mikkola

  Teknisk Rådgiver

  Tlf: +47 416 03 479

 • Morten Andre Hjallum

  Morten Andre Hjallum

  Key Account Manager

  Tlf: +47 900 83 290