Hopp direkte til innhold

Vis leserene dine hva som skjer og hvor det skjer

Våre løsninger favner om alt fra informative og interaktive kartillustrasjoner digitalt og på papir, til verktøy for effektiv og målrettet markedsføring. Vi hjelper deg med å få et konkurransefortrinn i et marked der kampen om annonseinntekter og kunder som stadig blir tøffere.

Engasjer dine lesere  

Visualiser og del informasjon på en intuitiv måte

Kartet samler data fra ulike kilder slik at du kan gi dine lesere en oversikt over dagens situasjon og den historiske utviklingen. Lag informative kart som understøtter historien du ønsker å. Vis leserene dine hva som skjer og hvor det skjer.

Eksempler på dette kan være alt fra visualisering av eiendomsannonser i kart til illustrasjonskart til nyhetssaker.  Gi dine lesere en interaktiv opplevelse ved å la de utforske dynamiske webapplikasjoner og apps.

Se eksempel på hvordan Dagbladet viser kart over hvilke veier som er utsatt for snø

Se eksempel på hvordan Dagens Næringsliv bruker kart til å formilde en nyhetssak

Se nye muligheter ved hjelp av analyser

Ved å samle data fra en rekke ulike databaser og gjøre analyser enkelt og raskt i et kart kan du se sammenhenger du vanligvis ikke ville oppdaget.

Ved at du for eksempel får økt forståelse av dine målgrupper og deres behov igjennom gode analyser kan du gjøre din publikasjon attraktiv for annonsører, og vinne nye kunder gjennom segmentering og målrettet markedsføring. 

Skap samhandling 

Våre løsninger gjør kart, data og applikasjoner lette å finne, dele og bruke. All informasjon kan tilgjengliggøres på web og mobile enheter noe som gjør det enkelt å samarbeide på tvers av fagområder og lokasjoner. Kartene er alltid er oppdatert og kan enkelt integreres og deles i sosiale medier.

Du kan f.eks  få en geografisk og enkel oversikt over klager, budruter, løpende status på abonnenter etc. Dette gir ditt kundesenter en unik mulighet til å følge opp og sørge for at dine kunder er fornøyde.

Mobile enheter

Kunder som bruker våre løsninger

Våre løsninger er i bruk hos blant annet Amedia og Schibsted.

Geodata Online leverer kart som er så funksjonelle og detaljrike at lokalavislesere fra Tvedestrand i sør til Hammerfest i Nord får tilgang på samme kvalitet i produktet"

Bjørn Tore ØrenProduktsjef rubrikk i A-pressen

Kontakt oss

 • Toni Mikkola

  Toni Mikkola

  Teknisk Rådgiver

  Tlf: +47 416 03 479

 • Morten Andre Hjallum

  Morten Andre Hjallum

  Key Account Manager

  Tlf: +47 900 83 290