Hopp direkte til innhold

Ta i bruk kart og lokasjon på helt nye måter

Ønsker du å finne nye eller optimalisere eksisterende leverings-/budruter? Eller ønsker du å kommunisere bedre med budene ute i felten? Optimalisering av budruter og effektiv ruteplanlegging kan spare din bedrift for store kostnader knyttet til levering, samt øke kundetilfredshet. Våre løsninger lar deg se dine data i en geografisk kontekst og vi tilbyr verktøy for effektiv logistikk- og transportplanlegging.

Få overblikk med kart

Finn og optimaliser reiseruter

Kartet kan hjelpe deg med å samle data fra ulike kilder slik at du kan se dagens situasjon, få en oversikt over den historiske utviklingen og lage planer for fremtiden. Ved at du får en samlet oversikt over data som reisetid, drivstoff, gatenett, varemengde, kundeplassering, kundeprioritet m.m kan du enkelt finne og optimalisere reisetruter.

Ta gode beslutninger basert på analyser

Ved å samle data fra en rekke ulike databaser og gjøre analyser enkelt og raskt i et kart kan du se sammenhenger du vanligvis ikke ville oppdaget.
 
Ved å analysere og visualisere variabler som vegnett, demografi og egne forretningsdata kan du identifisere nye markeder og optimalisere reise-/buderuter.

Skap samhandling 

Våre løsninger gjør kart, data og applikasjoner lette å finne, dele og bruke. All informasjon kan tilgjengliggøres på web og mobile enheter noe som gjør det enkelt å samarbeide på tvers av fagområder og lokasjoner.

Spor budbilder og varer og del informasjonen slik at kundesenteret har dette tilgjengelig ved henvendelser.  Hold dine sjåfører oppdatert om vær, kjøreforhold, trafikk og ruten til destinasjoner.

Visualiser og del informasjon på en intuitiv måte

Ved hjelp av kartet kan informasjon og planer visualiseres på en enkel og effektiv måte, og deretter deles med dine ansatte eller med publikum og presse.

Bruk kartene til å vise samarbeidspartnere, ansatte eller andre relevante interessenter resultater fra dine prosjekter.

Kontakt oss

 • Toni Mikkola

  Toni Mikkola

  Teknisk Rådgiver

  Tlf: +47 416 03 479

 • Lars Olav Gaden

  Lars Olav Gaden

  Key Account Manager

  Tlf: +47 92 66 36 00