Hopp direkte til innhold

Produksjon

Produksjonsfasen er kompleks, hektisk og i konstant endring. Med kartet i sentrum får du oversikt over produksjonstall, arbeidsordre, mennesker, installasjoner og værsituasjon, i ett og samme grensesnitt. Du kan skape et felles operasjonsbilde som sørger for økt effektivitet slik at din organisasjon sparer tid og penger.

Rask oversikt over produksjonen

Sammenstilling av ulik informasjon i et kart gjør forståelsen av en situasjon bedre. Ved å kombinere grunnlagsdata med sanntidsdata fra båter (AIS), værdata og levende produksjonsinformasjon blir produksjonen mer oversiktlig for alle involverte, og arbeidet sikrere og mer effektivt.

Finn riktig område ved hjelp av kart og analyser

Kartet gir deg informasjon som ellers er vanskelig å forstå, da kildene er mange. Ved å analysere dine geografiske data kan du håndtere produksjonen på en bedre måte. 

Med geografiske analyser kan du generere mer nøyaktige brønnområder og boreområder, slik at selve boringen mer effektiv.

Overvåk produksjonen i et felles operasjonsbilde

Ved hjelp av geografiske informasjonssystemer (GIS) kan du lage og distribuere webløsninger basert på sanntidsinformasjon, slik at informasjonsflyten ute i felt holdes oppe.

Med et felles verktøy som inneholder levende produksjonsdata fra eksterne systemer kan personell bistå og overvåke produksjonen.

I en hektisk situasjon er det derfor viktig å ha et verktøy som responderer raskt, og som alle har tilgang til, uavhengig av hvor de befinner seg og hva slags enhet de bruker.

Del informasjon på en enkel og intuitiv måte

Enkle webapplikasjoner er noe alle kan bruke, uavhengig av GIS- kompetanse.

Ved hjelp av webkart kan produksjonsstatus og resultater enkelt og effektivt visualiseres og deles med kolleger og partnere.

Bruk også kartene til å vise investorer, presse eller andre interessenter risiko og konsekvenser ved prosjektene du ønsker å gjennomføre ute i produksjonsfeltet.

Se video om hvordan å håndtere operasjoner

Kontakt oss

  • Stian Heid

    Stian Heid

    Key Account Manager

    Tlf: +47 416 03 010