Hopp direkte til innhold

EFFEKTIV KARTLEGGING AV TILBUD

Kommunene har et bredt spekter av tilbud innenfor kultur og fritid som idrettsanlegg, turløyper, fritidsklubber, bibliotek, kulturminner, kino mm. Forvaltningen og ikke minst kommunikasjonen av disse tilbudene til publikum er spesielt viktig. Våre kartløsninger forenkler og effektiviserer dette arbeidet.

Bedre overblikk med kart

Kartet kan hjelpe deg med å samle data, forstå dagens situasjon og få en oversikt over den historiske utviklingen.

Kartet kan f.eks gi deg et rask overblikk over hvor du har ulike tilbud i dag, og demografidata på befolkningen i et område. Slik kan du enkelt få en oversikt over behovet for flere tilbud og evt. plassering av nye tilbud i din kommune.

Planlegg bedre ved hjelp av kart

Ved å samle data fra en rekke ulike databaser og presentere informasjon og analyser enkelt og raskt, blir den langsiktige planleggingen sikrere, fordi alle får tilgang til et bedre beslutningsgrunnlag.

Ved å f.eks få en god oversikt over f.eks utsatte steder for trafikkulykker og andre elementer som kan være ugunstig ved etablering av sykkeveier, kan du enklere planlegge hvor du skal etablere trygge sykkelveier.

Del informasjon til publikum på en enkel og visuell måte

For at innbyggere i kommunen skal få en enklere hverdag kan informasjon om tilbud deles på en rask og visuell måte ved hjelp av kartet.  Kartene kan også brukes på håndholdte enheter som nettbrett og smarttelefoner.

Gi dine innbyggere en rask og god oversikt over f.eks turløyper, kinotilbud, teatertilbud, sykkelveier o.l.

I dette eksempelet får du en oversikt over hvor du kan lade el-bilen din i Oslo by.

Øk deltagelsen i demokratiske prosesser

Øker du deltakelse/involvering i demokratiske prosesser er det enklere å komme frem til gode og samstemte tiltak i beslutningsprosessene. Dette kan enkelt gjøres ved at kartet kan deles offentlig eller med utvalgte brukergrupper som da får tilgang til å plotte inn sine kommentarer og endringer. Det vil føre til at du kan ta raskere og bedre beslutniger.

Ved hjelp av kartet kan du f.eks få innspill til kommuneplanen

Kontakt oss

Dersom du ønsker mer informasjon, eller en uforpliktende samtale ta gjerne kontakt!

 • Knut Fredrik Sæther

  Knut Fredrik Sæther

  Key Account Manager Kommune

  Tlf: +47 971 90 091

 • Roy Svarliaunet

  Roy Svarliaunet

  Key Account Manager

  Tlf: +47 904 03 518