Hopp direkte til innhold

GIS kompetanseheving

Både undervisningspersonell og studenter har behov for å øke sin kompetanse med jevne mellomrom.

Esri sertifisering

Det er nå mulig å sertifisere seg innen Esri programvare. Esri teknisk sertifiseringsprogram anerkjenner kvalifiserte personer som er dyktige i beste praksis for bruk av Esri programvare. Eksamenene er tilgjengelig for ulike faglige områder og nivå, og programmet er åpent for Esri brukere over hele verden.

Webkurs for studenter

Esri legger stadig ut web-kurs som er tilgjengelig for alle som ønsker opplæring ved selvstudie. Esri Web kursene inneholder både opptak fra gratis seminarer og korte spissede kurs hvor teoridel og øvelser gjennomføres når du ønsker det. Studenter ved skoler som har fribruksavtale har gratis tilgang til de fleste webkursene Esri tilbyr.

Ferdige øvelser til undervisningen

I SpatialLabs finner du ferdige GIS-oppgaver som du kan ta i bruk i undervisningen. Oppgavene bidrar til å utvikle romlige analyseferdigheter.  Det er gratis å bruke og du kan velge mellom flere ulike temaer.

Kurs

Vi tilbyr mange kurs som omhandler GIS-teknologi og beste praksis for GIS arbeidsprosesser på desktop, server og mobil web. Ta en titt på vår kurskalender og se om du finner et kurs som passer for deg. Undervisningspersonell ved høyskole og universiteter med fribruksavtale kan delta gratis hvis det er ledig plass på kurset.

Kontakt oss

 • Siril Hafstad

  Siril Hafstad

  Acount Manager

  Tlf: +47 952 92 635

 • Geodata AS

  Geodata AS

  Resepsjonen

  Tlf: + 47 23 24 90 00