Hopp direkte til innhold

GPS-KART

Vi er Nordens eneste Garmin autoriserte partner som produserer skreddersydde GPS-kart for bedriftsmarkedet.Vi produserer skreddersydde kart basert på dine egne kart- og fagdata, som kan benyttes i en vanlig forbruker GPS.

Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen bransjen og jobber med ulike aktører for å tilby markedet nye og spennende produkter og løsninger til GPS- brukere innen friluft.

Topo Premium

Norges beste topografiske friluftskart. Topo Premium vil gi brukere av GPS en helt ny opplevelse av å navigere i friluft, hvor kart og terreng nå endelig stemmer mye bedre overens.

Topo Beredskap

Topo Beredskap baserer seg på samme kartdata man finner i forbrukerproduktet Garmin Topo Premium 1:20.000, og er tilpasset bruk innen søk, redning og beredskap. Produktet inneholder ekstra fagdata som skredfare og flomfare områder.

GPS Eiendomskart

Detaljerte kart med bygg og eiendomsgrenser er et annet prosjekt som har et bredt bruksområde. Alt fra veiplanlegging til eiendomstvister vil kunne nyttegjøre seg av å kunne identifisere denne informasjonen når man er ute i feltarbeid.

GPS kart for skogbruk

GPS-Skogbruksplankart er et av de pågående prosjektene hvor skogeiere nå kan få med seg sin skogbruksplan når man skal ut å kartlegge og planlegge hogst.