Hopp direkte til innhold

3D

Se dine data i 3D og gjør analyser som sol- og skyggeanalyser, siktlinjer, avrenning, flomanalyser eller se på effekter av utbygging. Analysene er svært nyttige og viktige i forbindelse med for eksempel utbygging, risikovurdering, arealplanlegging eller konsekvensutredning.

Visualisering

Det kan være nyttig å visualisere data i 3D. Fotorealistiske eller stiliserte illustrasjoner av virtuelle 3D-modeller kan ha stor virkningskraft, og gi en bedre forståelse av dine data. Modellene kan eksporteres til et utall av 3.parts programmer for videre bearbeiding, lyssetting og rendering av fotorealistiske bilder eller animasjoner.

3D printing

Med 3D-printing kan du fremstille digitale modeller av bygninger og terreng som er egnet for produksjon i en 3D-printer.

Interaktive web-modeller

Gjør dine 3D-modeller tilgjengelig for flere ved å lage web-scenes. Naviger i modeller, se før- og etter-scenarioer, se på sol og skyggeforhold og mye annet. Web-scenes er basert på standardisert webteknologi og kan åpnes i vanlige nettlesere uten ekstra programvare.

City Engine

City engine transformerer dine 2D-data til smarte stedsmodeller i 3D.

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro lar deg redigere data i 2D og 3D, arbeide med med flere displayer og layouter og publisere resultatene som webkart.

Web Scene Viewer

Web Scene Viewer lar deg dele eksisterende 3D-scener som er laget i ArcGIS Pro med hjelp av ArcGIS Online eller Portal for ArcGIS.

Ønsker du å vite mer?

Ønsker du å vite mer? Legg igjen din kontaktinformasjon så kontakter vi deg.