Hopp direkte til innhold

Kart og data

Vi tilbyr kart og tjenester basert på norske data og globale kart og tjenester igjennom Esri.

Kart og tjenester basert på norske data

Vi tilbyr en rekke kart og tjenester basert på norske data. Alle våre tjenester er skreddersydd for å brukes sammen med programvare fra Esri, men de fleste kan også aksesseres fra andre klienter via standardiserte grensesnitt.

Demografiske data

Med våre tjenester får du demografiske variable på alt fra kommune- og fylkesnivå til grunnkretser og 100x100 meters rutenett. Du får tilgang til folketall, kjønn- og aldersfordeling, familiestruktur, inntekt og mye mer

Eiendomsdata

Norges offisielle Matrikkel forvaltes av Statens Kartverk, og inneholder opplysninger om eiendommer, bygninger og adresser. Vi har etablert en komplett kopi av Matrikkelen. Få tilgang til oppdaterte eiendomsdata. Les mer om hva vi tilbyr  
 

Esri Living Atlas

Besøk Esris Living Atlas og få et raskt overblikk over alt som finnes tilgjengelig. Dette interaktive, digitale atlaset inneholder kart og datalager som er publisert av både Esri, våre partnere og andre ArcGIS- brukere.

Globale basiskart

Ulike globale basiskart i mange kartografiske stiler og design finnes tilgjengelig i ArcGIS Online. Basiskartene kan du enkelt inkludere i dine egne kart eller webkart. Oppdag alle basiskartene her.

 

Bilder og raster

I ArcGIS Online finnes det et omfattende bibliotek av aktuelle, høyoppløselige bilder og raster. Ut i fra ditt behov kan du velge mellom basiskart, høydedata, hendelsesrelaterte bilder og historiske kart. Se samlingen av bilder og raster.

Ønsker du å vite mer?

Ønsker du å vite mer? Legg igjen din kontaktinformasjon så kontakter vi deg.