Hopp direkte til innhold

ArcGIS 10.2

ARCGIS

Vår hovedleverandør, Esri, og deres produkter omfatter ArcGIS for Desktop,  ArcGIS for Server, ArcGIS Online, ArcGIS Pro og ArcGIS for developers.

Esri leverer også utviklingsverktøy og mobile løsninger basert på ArcGIS-plattformen.

ArcGIS for Server

Få bedre kontroll gjennom sentralisert forvaltning av geografiske data, arbeidsprosesser, analyser, dataflyt og kunnskap.

ArcGIS for Desktop

ArcGIS for Desktop er markedets kraftigste GIS-verktøy med unike funksjoner for effektiv dataforvaltning, avanserte geografiske analyser og kraftfull visualisering i 2D og 3D.

Location Analytics

Få en dypere forståelse av dine kunder ved å integrere geografisk informasjon i dine eksisterende forretningssystemer.

ArcGIS Online

Et samhandlingsrom for å finne, utveksle, bruke og videreutvikle geografisk informasjon og kunnskap kan være akkurat hva din virksomhet trenger for å utnytte potensialet i GIS. Mange virksomheter forvalter verdifull informasjon av høy kvalitet, som kun...

ArcGIS for Developers

ArcGIS er en kraftig plattform for utviklere som inkluderer API og SDK for alle utviklingsplattformer. Kart, data og funksjonalitet er klare til bruk som standard webtjenester. Plattformen er tilgjengelig i skyen, eller den kan installeres i et eget...

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro er en helt ny applikasjon for ditt desktopmiljø som hjelper deg med å gjennomføre dine GIS-projekter fortere og enklere enn før. Du kan nå enkelt skape, redigere og visualisere dina data i både 2D og 3D.