Hopp direkte til innhold

FME – MESTRE GEOGRAFISKE DATA

Konverterer og strukturerer stedfestede data for bruk og deling. Kun FME leverer ubegrenset fleksibilitet for behandling av over 335 formater.

FME er et verktøy som gjør det enkelt å transformere geografisk data til et egnet format slik at det kan brukes og deles. Kun FME gir ubegrenset fleksibilitet for å omstrukturere, formatere, og integrere over 250 ulike geografiske og ikke-geografiske dataformater.

Med FME blir det enklere å løse flere utfordringer med ulike datatyper og jobbe med data i et format som passer for deg og din organisasjon. FME er den ledende teknologi for datatransformering og er i bruk av tusenvis av brukere over hele verden i mange ulike industrier.

FME Desktop

FME Desktop gir deg tilgang til geografiske data og informasjon akkurat som du trenger det. FME Desktop fjerner unødvendige tidsbruk når data skal konverteres til formatet du trenger det i.

FME Server

FME Server gjør det mulig å konvertere data på etterspørsel til og fra et stort antall dataformat. Med FME Server kan du levere oppdaterte data når det trengs i riktig format til enhver tid.

SAFE Software Partner

Geodata AS har status som SAFE Software "Authorized Partner", og kan dermed tilby konsulent- og supporttjenester på høyt nivå. Vi har flere sertifiseringer blant våre medarbeidere, nærmere bestemt "Certified Trainer" (kursholder) og "Certified Professional" (en anerkjennelse av kompetansenivå på FME)

 

Authorized Partner

Kontakt oss

  • Joel Waltner

    Joel Waltner

    Partner Manager

    Tlf: +47 982 57 845