Hopp direkte til innhold

GEOCORTEX

Kanadiske Latitude Geographics står bak Geocortex, som er en ledende software for utvikling av web-baserte løsninger basert på Esri teknologi. Geocortex ble først lansert i 1999 og i dag er i bruk av hundrevis av organisasjoner rundt hele verden.

Latitude Geographics er en av Esri sine første Platinum Business Partner og i 2010 ble de utnevnt til Esri Worldwide Partner of the Year.

Geocortex forenkler måten organisasjoner utvikler og administrerer Esri baserte webapplikasjoner. Kostnaden og risikoen blir mindre og resultatene blir bedre. Geocortex innholder et rikt sett med funksjonalitet basert på den nyeste webteknologi. Hovedbegrepene i Geocortex er fleksibilitet og konfigurerbarhet.

Geocortex Optimizer

Geocortex Optimizer fanger, organiserer og analyserer informasjon fra ArcGIS Server slik at det er mulig å identifiserer mønstre i bruk slik at det er mulig å optimalisere ytelsen og opplevelsen for sluttbrukeren. Geocortex Optimizer gir kvantitative og empiriske data som kan benytes for å forbedre Esri- baserte webapplikasjoner.

Kontakt oss

  • Joel Waltner

    Joel Waltner

    Partner Manager

    Tlf: +47 982 57 845