Hopp direkte til innhold

Brukerkonferanser

Hvert år avholdes Esri internasjonal brukerkonferanse, Esri europeisk brukerkonferanse, samt Esri norsk brukerkonferanse. Dette er flotte arenaer for faglig påfyll fra det nyeste innen GIS.

I tillegg avholdes det årlige Esri konferanser for utviklere (DevSummit) og Partnere - (Esri Partner Conference).

Esri norsk brukerkonferanse

Bruker du Esri-teknologi i hverdagen eller er nysgjerrig på mulighetene? Da bør du delta på Esri Norsk Brukerkonferanse 15.-17.02. i Oslo! Konferansen vil gi deg verdi både om du er helt ny på feltet eller veldig erfaren.

Esri internasjonal brukerkonferanse

10. juli -14. juli 2017 er det nok en gang duket for den årlige internasjonale brukerkonferansen i San Diego, California. Norske deltagere inviteres til arrangementer i regi av Geodata under oppholdet og det er mulig å booke hotelrom gjennom vår...

Esri Developer Summit

Esri Developer Summit er den beste arenaen for faglig påfyll for alle utviklere som bruker programvare fra ArcGIS plattformen. Konferansen holdes 08-11.mars 2016 i Palm Springs,

Esri Partner Conference

Esri Partner Conference er først og fremst etablert som en arena for å diskutere forretningsstrategier og fremme ideer basert på GIS- teknologi. I år går konferansen av stabelen 5.-7. mars 2016, i Palm Springs.