Hopp direkte til innhold

Før-konferanse

Som deltager på brukerkonferansen får du ekstra bra pris på de to kursene vi i Geodata arrangerer dagene for konferansen 13. og 14. februar. Hvorfor ikke gjøre det til en hel uke fylt med ny og grundig kunnskap?

Du kan velge mellom to ulike kurs og mens disse vanligvis koster 9000,- betaler du som også deltar på Brukerkonferansen kun 4500,- altså halv pris.

   

Kursene du kan velge blant:

Gjennomføre arbeidsoppgaver i ArcGIS Pro 13.-14. februar hos Geodata

Kurset handler om grunnleggende arbeidsteknikker i ArcGIS, og vil kun fokusere på den nyeste teknologien nemlig ArcGIS Pro. Du som deltaker vil lære deg hvordan du oppretter, håndterer, visualiserer, redigerer, analyserer og deler data via ArcGIS-plattformen.

ArcGIS Pro er den nyeste ArcGIS for Desktop-applikasjonen og tilbyr mye spennende funksjonalitet så som muligheten å jobbe med 2D og 3D-data parallelt, tett integrering mot ArcGIS Online og ArcGIS Enterprise, samt et moderne og intuitivt brukergrensesnitt.

Kurset er for deg som har lite eller ingen erfaring med ArcGIS Pro og det går over to kursdager. Meld deg på her

 

 

Gjør GIS-hverdagen enklere med Python 13.-14. februar hos Geodata

Gjør du ofte samme oppgavene i ArcGIS? Har du kjørt samme analyse flere ganger? Har du lyst til å automatisere det som i dag må gjøres manuelt? ArcGIS-plattformen bruker Python som sitt programmeringsspråk, et språk som er kjent for å være nybegynnervennlig og ha store muligheter.

I dette kurset vil vi gå igjennom hvordan man kommer i gang med Python og hvordan man kan bruke dette sammen med ArcGIS for å automatisere, forenkle og utvide GIS-oppgaver. Lite slår å lene seg tilbake med en kaffekopp og se Python gjøre all jobben som man før gjorde manuelt, og målet er å være på et slikt nivå etter endt kurs.

Du bør ha kjennskap til GIS og datatyper i ArcGIS, men ingen tidligere programmeringserfaring er nødvendig. Kurset går over to kursdager. Meld deg på her.    

 

 

Begge kursene avholdes i Geodata AS sine lokaler i Schweigaardsgate 28 i Oslo og vår herlige lunsj er selvsagt inkludert.