Hopp direkte til innhold

Kurs

Vi tilbyr flere kurs som omhandler GIS-teknologi og beste praksis for GIS arbeidsprosesser på desktop, server og mobil web. Vi underviser i klasserom med maksimalt 12 deltakere, hvor kursleder har gode muligheter for å følge opp hver enkelt deltaker med eventuelle spesielle behov og problemstillinger.

De aller fleste kurs vi holder kan også leveres som bedriftsinterne kurs, eller vi kan skreddersy et kurs til deg og dine kollegaer. Vi kommer da til deg og holder kurset, og du bestemmer selv hvor mange deltagere som skal være til stede.

Kurs og webinar oversikt

Vi tilbyr mange kurs og webinarer som omhandler GIS-teknologi og beste praksis for GIS arbeidsprosesser på desktop, server og mobil web. Hvis du ikke finner det kurset du leter etter så ta kontakt med oss - vi setter opp kurs på forespørsel.

Bedriftskurs/Spesialtilpasset workshop

De aller fleste kurs vi holder som åpne kurs kan også leveres som bedriftsinterne kurs. I tillegg kan vi lage skreddersydde bedriftsinterne kurs. Vi kommer da til deg og holder kurset, og du bestemmer selv hvor mange deltagere som skal være til stede.

Esri Sertifisering

Formålet med det tekniske sertifiseringsprogrammet fra Esri er å oppnå et standarisert nivå av kunnskap i bruken av produkter og teknolog fra Esri.

Esri Web-kurs

Esri legger stadig ut web-kurs som er tilgjengelig for alle som ønsker opplæring ved selvstudie. Du kan med din Esri global bruker få din ”private studieplass” og gjennomføre GIS-opplæring i ditt eget tempo.

Kontakt oss

Finner du ikke kurset du leter etter kan du sende oss en mail - vi setter opp kurs på forespørsel.

 • Torgrim Høydahl

  Torgrim Høydahl

  Support og Rådgivning Lead

  Tlf: +47 416 75 320

 • Kurs

  Kurs

  Geodata Kursavdeling

  Tlf: +47 23 24 90 00