Hopp direkte til innhold

Bedriftskurs/Spesialtilpasset workshop

De aller fleste kurs vi holder som åpne kurs kan også leveres som bedriftsinterne kurs. I tillegg kan vi lage skreddersydde bedriftsinterne kurs. Vi kommer da til deg og holder kurset, og du bestemmer selv hvor mange deltagere som skal være til stede.

Fordelene med dette er både at det kan være lønnsomt økonomisk og at fokuset for kurset kan være spisset mot fagområder som er aktuelle for deres organisasjon. Vi tilbyr flere typer bedriftsinterne kurs.

Bedriftskurs med gjennomgang av standardkurs

Alle våre standardkurs kan bestilles som bedriftsinterne kurs. Instruktør fra Geodata kan komme der dere ønsker for gjennomføring i lokaler dere velger eller i våre lokaler i Oslo. Ved et bedriftsinternt kurs basert på våre standardkurs vil vi følge kurset slik det er ferdig utviklet, men med rom for deres innspill til demonstrasjoner f.eks på egne data og fagområder. Ønsker dere en sammensatt kurspakke basert på flere av våre standardkurs kan vi tilpasse det slik at kurset blir spisset slik dere ønsker.

Bedriftskurs med spesialtilpasset kursdokumentasjon

For organiasjoner som ønsker spesialtilpassede kurs som kan gjenbrukes kan vi bygge opp kurs tilsvarende våre standardkurs, men med bruk av deres data og arbeidsprosesser. I samarbeid med dere utvikler vi et fullstendig kurs med gjennomtestede øvelser og detaljert dokumentasjon.

Workshops

Ønsker dere en spesialtilpasset workshop kan vi i samarbeid med dere utarbeide øvelser og presentasjoner på de fagområdene og den produktsammensetningen dere ønsker. Vi lager gjerne spesialtilpassede øvelser basert på deres data og inviterer til et samarbeid for å få gjennomgangen nært rettet mot deltakernes og organisasjonens behov. Til forskjell fra et kurs vil dokumentasjonen til en workshop være stikkordsmessig og temaet vil vanligvis være knyttet til en konkret problemstilling.  Vi har gode erfaringer med gjennomføring av workshops enten de er for å lære detaljerte arbeidsprosesser eller sammensatt for å gi inspirasjon og se muligheter. For en spesialtilpasset workshop med Esri programvare anbefaler vi at deltakerne har kunnskaper tilsvarende våre kurs innen ArcGIS Basiskompetanse for å få best utbytte.

Kontakt oss

Finner du ikke kurset du leter etter kan du sende oss en mail - vi setter opp kurs på forespørsel.

 • Torgrim Høydahl

  Torgrim Høydahl

  Support og Rådgivning Lead

  Tlf: +47 416 75 320

 • Kurs

  Kurs

  Geodata Kursavdeling

  Tlf: +47 23 24 90 00