Hopp direkte til innhold

Esri Web-kurs

Esri legger stadig ut web-kurs som er tilgjengelig for alle som ønsker opplæring ved selvstudie. Du kan med din Esri global bruker få din ”private studieplass” og gjennomføre GIS-opplæring i ditt eget tempo.

Esri Web kursene inneholder både opptak fra gratis seminarer og korte spissede kurs hvor teoridel og øvelser gjennomføres når du ønsker det. Dersom kurset krever spesiell programvare eller andre moduler, for eksempel Spatial Analyst, kan prøvelisens også lastes ned.

Live Web-seminarer

Esri tilbyr brukere over hele verden å delta på sine Web-seminarer. Her får du demonstrasjoner av et tema og du kan sende inn kommentarer og spørsmål underveis i seminaret. Alle seminarer blir tatt opp, slik at du kan se de i ettertid dersom du ikke har anledning til å delta på selve seminaret.

Du kan også få påminnelser om kommende seminarer på mail, ved å abbonere på deres informasjonstjeneste. Da vil du få en e-post med påminnelse og beskrivelse av planlagte seminar med mulighet for å registrere deg. Deltakelse på seminarene er gratis.

For å se opptak av tidligere seminarer, kan du besøke dette seminararkivet.

Web selvstudie-kurs

Esri tilbyr også en rekke kurs som tilbys som selvstudie. Hvert kurs er bygget opp av en eller flere moduler, og kursene tar fra 2 – 24 timer å gjennomføre. Du står helt fritt til å velge når du ønsker å ta dine Web-kurs hos Esri og du kan gjenoppta kurset der du stoppet sist når du måtte ønske, eller gjenta kurset ved behov.

Selvstudie-kurstilbudet til Esri er noe begrenset i forhold til kursene vi tilbyr i klasserom, men er et godt supplement for å få opplæring i spesielle tema. Esri Web-kursene foregår på engelsk, og noen av kursene er gratis. 

Kjøp kurs gjennom oss

Ved å kjøpe Esri web-kurs gjennom oss, slipper du private utlegg fra ditt  eller bedriftens/organisasjonens kredittkort. .

Esri tilbyr også mulighet for å kjøpe tilgang til flere Web-kurs samtidig, til en redusert pris. For å få tilgang til dette må du ha en Virtual Premium Annual User License.

Gratis for studenter

Vi gjør oppmerksom på at hovedfagsstudenter og stipendiater ved norske høgskoler og universitet med en Site License avtale kan delta gratis på kursene. Ta kontakt med GIS-ansvarlig på din studieplass for informasjon og tilgang.

Kontakt oss

Finner du ikke kurset du leter etter kan du sende oss en mail - vi setter opp kurs på forespørsel.

 • Torgrim Høydahl

  Torgrim Høydahl

  Support og Rådgivning Lead

  Tlf: +47 416 75 320

 • Kurs

  Kurs

  Geodata Kursavdeling

  Tlf: +47 23 24 90 00

Esri Online kurs