Hopp direkte til innhold

Vinneren av Esri Young Scholar Award 2014 er kåret!

Også i år har Geodata vært med på å kåre en norsk representant og vinner av Esri Young Scholar Award 2014. Esri Young Scholar Award er en internasjonal konkurranse for studenter som ved skoleprosjekter- eller oppgaver viser til god bruk av Esri-teknologi

I samarbeid med representanter fra norske høyskoler og universiteter har vi utnevnt Fikremariam Teshome Tekle som årets vinner.

Fikremariam går siste året på master i i Natural Resources Management på NTNU i Trondheim. I prosjektet "Assessment of Solar Energy Resources in Ethiopia" benyttet Fikremarian avanserte GIS-verktøy for å kalkulere tilgjengelige solenergi-ressurser samt for å kartlegge de best egnede stedene fpr store installasjoner for solcellepanel i Ethiopia. Juryen vurderte prosjektet som høyst relevant, svært godt utført og som et utmerket eksempel på vellykket bruk av ArcGIS.

 

I premie får den heldige vinneren sammen med andre prisvinnende studenter fra hele verden reise til San Diego for å delta på Esri internasjonal brukerkonferanse i juli. Her vil studentene blant annet få delta på seminarer og foredrag av verdens fremste eksperter på geografiske informasjonssystemer.

Vi gratulerer Fikremariam, og ønsker han god tur.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss

  • Silje Ullersmo Fjeld-Nielsen

    Silje Ullersmo Fjeld-Nielsen

    Markedskoordinator

    Tlf: + 47 46778327