Hopp direkte til innhold

KARRIERE

En karriere hos oss gir deg muligheten til å jobbe i en markedsledende GIS-organisasjon, som samarbeider med de største private og offentlige virksomhetene i landet.

På karrieresidene finner du informasjon om hvordan det er å jobbe hos oss, ledige stillinger, i tillegg til spennende muligheter for deg som er student eller nyutdannet.

Ledige stillinger

Hos Geodata får du jobbe med geografiske informasjonssystemer sammen med de beste i bransjen.

Traineeprogram

I Geodata får du en arbeidsdag der utvikling og individuell tilpassing står i sentrum. Traineeprogrammet er designet for å gi deg en spennende reise med bratt læringskurve inn i arbeidslivet som konsulent.

Ambassadørprogram

En GIS-ambassadør er en student med ansvar for å utføre arbeidsoppgaver tilknyttet GIS og Esri-programvare ved et bestemt studiested.

Møt våre medarbeidere

Her kan du se hva våre medarbeidere synes om å jobbe i Geodata og litt om deres arbeidshverdag.

Samarbeid og verdier

I Geodata tror vi på å stimulere til godt medarbeiderskap på arbeidsplassen. Vi er opptatt av et godt samspill mellom våre medarbeidere, og dette gjør at alle føler ansvar for å sammen skape en god og effektiv arbeidsplass.

Studenter og nyutdannede

I Geodata har vi flere aktiviteter og programmer for studenter og nyutdannede. Blant annet arrangerer vi bedriftspresentasjoner, er tilstede under karrieremesser og har jevnlig kontakt med linje- og studentforeninger for relevante fagområder. Følg oss...