Hopp direkte til innhold

5 kjappe med Olivia

Hvem er Olivia?

 

Jeg er en jente på 27 år fra Sverige som har utdannet meg i England og slått meg til ro i Norge. Jeg har en bachelorgrad i naturgeografi og en mastergrad i informasjonsteknikker, med fokus på miljø og bærekraftig utvikling, fra University of Leicester.

 

 Hvorfor valgte du Geodata som din arbeidsplass?

 

Det var gjennom felles kontakter i Sverige at jeg fant ut om Geodatas traineeprogram. Som nyutdannet syntes jeg at opplegget for traineeprogrammet passet meg perfekt, da jeg kunne forbedre mine GIS-kunnskaper samtidig som jeg fikk utviklet meg som konsulent. Fra første dag har jeg følt meg inkludert i Geodata og jeg synes det er en veldig positiv, spennende og morsom arbeidsplass.

 

 Hva jobber du med i Geodata?

 

Jeg jobber som GIS-konsulent på Support og Rådgivingsavdelingen. Dette innebærer at jeg varierer mellom å jobbe med teknisk support rettet mot våre kunder og som konsulent på ulike prosjekter. Denne typen arbeidsfordeling gjør at jeg får en utrolig variert og utfordrende arbeidsdag, noe jeg liker veldig godt. Utover dette holder jeg også diverse kurs, presentasjoner, samt jobber som sekretær i ARCen - en norsk brukerklubb for Esri-programvare.

 

 Hvordan har tiden din i Geodata vært hittil?

 

Året som trainee i Geodata har vært svært inneholdsrikt og morsomt, mer enn jeg kunne forestilt meg. Jeg ble fort kjent med mine arbeidskollegaer gjennom prosjekter og å være utplassert på ulike avdelinger, men også gjennom sosiale aktiviteter. Geodata satser på å gjøre bedriften til mer enn en vanlig arbeidsplass, både ved å tilby en rekke sosiale aktiviter utover året, samt ved å muliggjøre for utfordrende og stimulerende arbeidsoppgaver.

 

Hvordan ser fremtiden i Geodata ut for deg

 

Som konsulent på SR kommer jeg fortsatt til å jobbe med support, der jeg gjennom høsten har gleden av å hjelpe til å lære opp årets traineer. Det blir også en del kursholding, både på kontoret og ute hos kunder, samt prosjektarbeid. Fremforalt gleder jeg meg til jobben som sekretær i ARCen, der jeg kommer å være involvert i utviklingen av Esri Norsk Brukerkonferanse 2016.

 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss

  • Silje Ullersmo Fjeld-Nielsen

    Silje Ullersmo Fjeld-Nielsen

    Markedskoordinator

    Tlf: + 47 46778327