Hopp direkte til innhold

GIS-ambassadører

En GIS-ambassadør er en student med ansvar for å utføre arbeidsoppgaver tilknyttet GIS og Esri-programvare ved et bestemt studiested.

Oppgavene er både drifts- og ambassadørrelaterte, og gjennomføres i samarbeid med IT-avdelingen på studiestedet. Stillingen innebærer å være primær kontaktperson mellom studiestedet og Geodata, samt å bistå studenter ved studiestedet i bruk av programvaren. Ambassadørene skal også ha kontakt med aktuelle linjeforeninger ved skolen og hjelpe til med å arrangere bedriftspresentasjoner, karrieredager og lignende.

Ta gjerne kontakt med GIS-ambassadøren på ditt studiested dersom du ønsker hjelp til bruk av programvare, eller om du vil ha mer informasjon om GIS og Geodata.

Skoleåret 2016/-17 har Geodata GIS-ambassadører ved tre studiesteder

Årets GIS-ambassadører

 

NTNU Trondheim: Bjørnar Sandberg (25 år)

Bjørnar har bachelor i geografi og går nå master i fysisk planlegging ved NTNU. Han har jobbet mye med GIS i studiene, innen flere fagfelt. Bjørnar ønsker å tilgjengeliggjøre GIS for enda flere studenter og fagmiljø.

Send Bjørnar en e-post eller ring 412 53 440

 

Universitetet i Bergen: Helene Konstantine Dunlop (24 år)

Helene har fullført en bachelor i miljø- og ressursfag ved Universitetet i Bergen, og går nå post-studier mens hun spesialiserer seg i GIS over nett. Som student har hun selv savnet et sterkere og mer synlig GIS-miljø på universitetet, noe hun ønsker å gjøre noe med som GIS-ambassadør.

Send Helene en e-post   eller ring 418 13 444

   

Universitetet i Oslo: Torstein S. Throndsen (27 år)

Torstein er masterstudent i samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo. Han har alltid vært interessert i visuell formidling av informasjon. Som GIS-ambassadør ønsker Torstein å skape synlighet og legge til rette for at flere studenter ved UiO får øynene opp for verdien i å visualisere og analysere data geografisk med GIS.

Send Torstein en e-post eller ring 473 31 776

Kontakt oss

  • Ida Frydenberg Daffinrud

    Ida Frydenberg Daffinrud

    Markeds og HR-konsulent

    Tlf: +47 922 55 263