Hopp direkte til innhold

Samarbeid og verdier

I Geodata tror vi på å stimulere til godt medarbeiderskap på arbeidsplassen. Vi er opptatt av et godt samspill mellom våre medarbeidere, og dette gjør at alle føler ansvar for å sammen skape en god og effektiv arbeidsplass.

Gjennom å etterleve våre verdier, jobber vi hver dag for at medarbeiderskapet i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. Årlige medarbeiderundersøkelser sikrer tilbakemeldinger som blir brukt i vår planleggingsprosess og er et viktig verktøy for vår strategiske retning og utvikling av interne prosesser.

Våre verdier

  • Ærlig og solid - med dette mener vi at vi er en åpen organisasjon, der den enkelte stimuleres til å være engasjert, entusiastisk og ta eierskap. Vi sier det vi mener og gjør som vi sier.

  • Aktuell og aktiv - dermed er vi alltid foran og drar Geodata videre gjennom kompetanseutvikling av alle ansatte, åpen kommunikasjon og faglig engasjement. Dette bidrar til et dynamisk og lærende arbeidsmiljø.

  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Gjennom tydelig personalpolitikk og ledelsesprinsipper samt et godt tilrettelagt fysisk miljø mener vi at vi har en spennende og utviklende arbeidsplass.

Foto:Erik Five

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer kan du kontakte meg for en uforpliktende prat.

  • Hege Sitje

    Hege Sitje

    HR direktør

    Tlf: +47 952 84 324