Hopp direkte til innhold

GEODATA SUPPORTSENTER

Denne siden er for deg som er bruker av programvare som supporteres av Geodata. På vårt supportsenter vil du finne informasjon om hvordan du kan bruke våre supporttjenester.

 

 

Kontakt support

Vi er her for å hjelpe deg med alle dine produkter. Få kundestøtte for alt fra ArcGIS produkter til Geodata produkter på telefon, e-post eller meld inn din supportsak i skjemaet under.

Standard support

I supportavdelingen i Geodata møter du kompetente konsulenter som er klare for å bistå deg med spørsmålene du har rundt bruken av programvaren vi leverer.

Førstehjelp

Her vil du finne webbasert hjelp for å komme i gang med bruken av programvaren. Vi har samlet en rekke artikler og sider som kan hjelpe deg hvis du har problemer med din programvare, trenger tips til å komme i gang eller kun ønsker nyttige tips som kan...

Nedlastninger

Det slippes med jevne mellomrom ut enkle oppdateringer i form av patcher og større oppdateringer i form av service packer. Feilrettinger for programvaren og tillegsfunksjonalitet kan lastes ned fra flere kilder. Esris supportsenter er en stor kilde i s...

Geodata Online support

Trenger du hjelp for å komme i gang? Er du allerede bruker av Geodata Online og har spørsmål rundt tjenestene våre? På denne siden vil du finne nyttig informasjon. Finner du ikke det du er ute etter kan du kontakte oss direkte for veiledning.

Ring 99 27 90 00
Meld inn supportsak her