Hopp direkte til innhold

Standard support

I supportavdelingen i Geodata møter du kompetente konsulenter som er klare for å bistå deg med spørsmålene du har rundt bruken av programvaren vi leverer.

Standard support er inkludert i et år ved kjøp av programvare og er en del av den årlige fornyelsen av vedlikehold. Kunder med standard support får tilgang til de nyeste utgivelsen av programvaren, service-packs og andre offisielle feilrettinger. I tillegg til dette har kunder med standard support tilgang til Geodatas supportavdeling gjennom telefon eller epost.

I tabellen under vil du finne informasjon om supportapparatet i Geodata og hvordan vi kan bistå deg. 

Alle spørsmål rundt bruken av programvare levert av Geodata rutes til vårt supportapparat gjennom telefon eller epost hvor saken blir loggført og fulgt opp. Vi vil hjelpe deg med å finne svar på spørsmål du har rundt standardfunksjonalitet og bruken av programvaren vi leverer, og foreslå de løsningene vi av erfaring passer best i din situasjon.

Selv om vi ikke kan bistå med å løse saker som er utenfor vår kontroll (endring av data, feilsøke maskinvare, osv), vil vi alltid gjøre vårt beste for at du skal komme videre med problemene du har. 

Geodatas supportavdeling har åpent kl. 08.00-16.00.

Vi har stengt på alle vanlige fridager og helligdager. 

Geodata svarer på innmeldte supportsaker i åpningstidene til supportavdelingen. Vi vil gjøre vårt beste for å kunne svare på supportsaker så raskt som mulig og i henhold til kritikalitet. Vi svarer på alle innmeldte saker innen 4 timer innenfor normal arbeidstid. I noen tilfeller løses sakene direkte over telefon. I andre saker, som krever nærmere undersøkelser, vil behandlingstiden ta noe lengre tid.

Web: http://geodata.no/supportsenter

Tel: +47 99 27 90 00

Support web-skjema: https://web.questback.com/geodataas/daqi3afy7o/

Epost:

Alle henvendelser blir loggført i vårt kundebehandlingssystem og gitt et unikt saksnummer. Dette saksnummeret vil følge hele sakens levetid og vil være din kvittering på at saken er mottatt. De gangene vår 1.linje ikke løser supportsaken vil denne bli overført til 2. linje som vil arbeide videre med saken. I noen tilfeller vil supportsaken bli eskalert til leverandør av programvare, som Esri, Latitude Geographics og Safe Software, for å få løst saken så raskt som mulig. 

For alle henvendelser trenger vi informasjon rundt ditt kundeforhold til Geodata. Dette inkluderer navn, kontaktinformasjon og hvilket firma du jobber for. Det er viktig at du presiserer hvilket produkt du trenger support på. Ved innsendelse av epost eller web-skjema vil vi at du forteller oss hvilken versjon av programvaren det gjelder og en beskrivelse av problemet. Dette kan ofte forklares best ved at du sender med skjermdumper av eventuelle feilmeldinger. I noen tilfeller er det hensiktsmessig at vi forsøker å gjenskape problemene hos oss - da vil vi be om å få tilsendt data å teste på. 

Nye utgaver av programvare blir automatisk gjort tilgjengelig til sluttbruker. For programvare fra Esri vil programvaren være tilgjengelig for nedlasting gjennom my.esri.com. Kontakt vårt supportapparat hvis du ikke finner du programvaren du ser etter. 

Esris web-hjelp vil alltid være oppdatert med siste endringer i programvaren og er samme dokumentasjonen som følger med programvaren når du laster den ned. Ny informasjon blir lagt til etter hvert som det er behov for dette. 

Gjennom geonet.esri.com har du tilgang til en samarbeidsportal med alle andre Esri-brukere i verden.

Produktdokumentasjon inkluderer «how-to»-artikler, ofte stilte spørsmål, øvinger, brukertips, funksjonalitetsmatriser og «Hva er nytt»-seksjoner på alle Esri sine produkter. Se her for mer informasjon: http://www.esri.com/products

Abonner på Esris ArcUser publikasjon for å oppdatere deg på det nyeste innenfor Esri-teknologi og hvordan du kan ta i bruk denne for å jobbe så effektivt som mulig. Her vil du også finne artikler som spesifikt omhandler support.

Se her for mer informasjon