Bli med på brukerkonferansen i San Diego

Tenk deg 18 000 GISnerder i en sal! Det er hva du opplever på Esris årlige brukerkonferanse i San Diego. En hel uke spekket av tekniske foredrag, brukerforedrag, demoer, tilgang til Esri-eksperter og alt annet du kan tenke deg. Vi snakker en slags GIS-himmel. Rundt 50 stykker fra Geodata med kunder tar turen over i juli. Vil du bli med i år?

Konferansen, populært kalt UC, går av stabelen 13.-17. juli. Perfekt å kombinere med noen ekstra dager i vakre California. Ta deg en tur innom Esris nettside om konferansen for inspirasjon. Den første dagen av konferansen er en fantastisk opplevelse med foredrag i verdensklasse i samme rom som hele 18 000 andre.

Resten av uken syder det av liv i hele det store konferansesenteret i San Diego og i byen ellers. Du kan lære om alt det du har tenkt på og mye mye mer i flere parallelle sesjoner enn du klarer å holde styr på.

Litt om hva du får:

Hvordan melde deg på?

Selve påmeldingen til konferansen skjer direkte på nettsiden til konferansen her..

De fleste av dere har en eller flere gratisbilletter til konferansen. Om du har ELA-avtale definerer avtalen din hva som er tilfelle. Hvis du er forvirret eller usikker på hva du har må du gjerne kontakte support@geodata.no, så oppklarer de for deg.

Overnatting i San Diego

Vi i Geodata har reservert noen hotellrom som kan bestilles av dere kunder i San Diego. Disse er på Hilton Hotel Gaslamp som ligger like ved konferansesenteret. Du kan gå til denne nettsiden for å booke disse rommene. Kostnaden tar dere selv. Rommene blir som regel tatt, så ikke vent til juni før du booker. Fristen er 10. juni, men rommene er ofte utsolgt før det.

Sosialt med Geodata

Søndagen og onsdagen på konferansen inviterer Geodata alle til god mat og drikke. På søndagen følges denne av litt praktisk informasjon om konferansen og noen gode tips på hotellet. På onsdagen blir det hyggelig samvær, god mat og drikke på et hyggelig takterasse sentralt San Diego. Mer informasjon og påmelding kommer til de som melder seg på konferansen.


Håper du tar turen sammen med oss til San Diego!


Har du spørsmål om deltagelse på UC, kontakt meg:

Sesilie Urkegjerde Halland
Markeds- og kommunikasjonssjef

.