Bli med på digital brukerkonferanse i sommer

I år erstattes den fysiske brukerkonferansen (kjent som Esri UC i San Diego) med et digitalt arrangement som er GRATIS for alle med lisensavtale. Det hele skjer 13.-15. juli (verdt å ta en pause i sommerferien for!).

Den digitale konferansen vil foregå i amerikansk tid, som betyr ettermiddag/kveld hos oss. Hver dag vil starte med en plenumssesjon på 1-2 timer før det blir massevis av tekniske sesjoner å velge mellom og det vil selvsagt bli mulighet for å stille spørsmål osv. Litt mer om agendaen her.

Det er enda uklart om de ulike sesjonene også legges ut i etterkant, men vi tror jo at en del av det vil bli lagt ut. Esri legger uansett opp til at du skal få en bra digital opplevelse med en del interaktivitet, så vi anbefaler å følge live om du kan.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle vil kunne delta på plenumssesjonene gratis og alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta gratis på alt. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vår supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi vil da hjelpe deg å sette opp en ny brukerkonto eller kople eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Da gjenstår det bare å melde seg på og sette av noen kvelder i juli til jobbing:

Gå til påmeldingsskjemaUnder følger informasjon som gjaldt den opprinnelige fysiske konferansen:

Konferansen, populært kalt UC, går av stabelen 13.-17. juli. Perfekt å kombinere med noen ekstra dager i vakre California. Ta deg en tur innom Esris nettside om konferansen for inspirasjon. Den første dagen av konferansen er en fantastisk opplevelse med foredrag i verdensklasse i samme rom som hele 18 000 andre.

Resten av uken syder det av liv i hele det store konferansesenteret i San Diego og i byen ellers. Du kan lære om alt det du har tenkt på og mye mye mer i flere parallelle sesjoner enn du klarer å holde styr på.

Litt om hva du får:

Hvordan melde deg på?

Selve påmeldingen til konferansen skjer direkte på nettsiden til konferansen her..

De fleste av dere har en eller flere gratisbilletter til konferansen. Om du har ELA-avtale definerer avtalen din hva som er tilfelle. Hvis du er forvirret eller usikker på hva du har må du gjerne kontakte support@geodata.no, så oppklarer de for deg.

Overnatting i San Diego

Vi i Geodata har reservert noen hotellrom som kan bestilles av dere kunder i San Diego. Disse er på Hilton Hotel Gaslamp som ligger like ved konferansesenteret. Du kan gå til denne nettsiden for å booke disse rommene. Kostnaden tar dere selv. Rommene blir som regel tatt, så ikke vent til juni før du booker. Fristen er 10. juni, men rommene er ofte utsolgt før det.

Sosialt med Geodata

Søndagen og onsdagen på konferansen inviterer Geodata alle til god mat og drikke. På søndagen følges denne av litt praktisk informasjon om konferansen og noen gode tips på hotellet. På onsdagen blir det hyggelig samvær, god mat og drikke på et hyggelig takterasse sentralt San Diego. Mer informasjon og påmelding kommer til de som melder seg på konferansen.


Håper du tar turen sammen med oss til San Diego!


Har du spørsmål om deltagelse på UC, kontakt meg:

Sesilie Urkegjerde Halland
Markeds- og kommunikasjonssjef

.