Seminar hos Geodata: Bli inspirert med VertiGIS!

6. februar får vi besøk fra VertiGIS fra Canada. Du får høre siste nytt, i tillegg til å høre erfaringer fra andre VertiGIS-brukere.

Sted: Geodata
Dato: 6. februar 23
Tidspunkt: 13.00-15.00

Vi samles i lokalene våre i Schweigaards gate i Oslo for et variert og inspirerende arrangement med innlegg fra Norsk Folkehjelp, Vann- og Avløpsetaten i Oslo, Telenor og Viken Skog. I tillegg får du naturligvis det siste nye fra VertiGIS selv, ved Vince Wruck og Colin Doak. Det blir også deilig bakst og en kaffekopp å få.

Ny til VertiGIS studio eller ikke hørt om det før?
VertiGIS studio hjelper deg til å lage brukervennlige og fine kartvisninger på en enkel måte, les mer her.

Noe av det du vil få høre om er:

Fra Norsk Folkehjelp kommer seniorrådgiver Mohammad Qasim Hashimi: Med en stor organisasjon spredt over hele verden er de i ferd med å ta i bruk VertiGIS for å bedre understøtte kvalitetssikring av datastyringsmodellen deres.

Overingeniør Kristine Smaadal i Oslo kommune vil snakke om hvordan VertiGIS studio spiller hovedrollen ved rørinspeksjon i Oslo kommune:
Vann- og Avløpsetaten i Oslo bruker årlig store ressurser på å fornye ledningsnettet. For å sørge for at ledninger med dårligst tilstand prioriteres benyttes fjernstyrte kameraer for å inspisere ledninger, og dette håndteres i et system kalt RioGIS – Rørinspeksjon i Oslo. I disse dager er kommunen i gang med å fornye dette systemet, og VertiGIS Studio spiller hovedrollen ved bestilling, ekspedering og visning av rørinspeksjoner i kart.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Seminar hos Geodata: Bli inspirert med VertiGIS!

Sted: Geodata
Dato: 6. februar 23
Tidspunkt: 13.00-15.00
Pris: 0,- eks mva