Geodata | Digital uke: Ta i bruk ArcGIS på tvers av organisasjonen

Digital uke: Ta i bruk ArcGIS på tvers av organisasjonen

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre 3-dagskurset Ta i bruk ArcGIS på tvers av organisasjonen i løpet av en uke. Akkurat når det passer deg og ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 18-22. oktober 21
Tidspunkt: 8.00-15.00
Pris: 8 250,- eks mva

I dette kurset vil du få en omfattende introduksjon til ArcGIS-plattformens komponenter og muligheter. Du utforsker ArcGIS-programmer som brukes til kartlegging og visualisering, innsamling og administrasjon av data, romlig analyse og samhandling og deling. Se hvordan ArcGIS-plattformen hjelper organisasjoner til å adressere vanlige forretningsutfordringer og bruk innsikt fra romlige data for å effektivisere driften og forbedre beslutningsprosessene.

Målgruppe:
Alle som ønsker å lære hele arbeidsflyten fra tilrettelegging av data og publisering til online/portalen, opprettelse av webapplikasjoner og feltapplikasjoner til å kunne analysere og overvåke resultater i Dashboard.

Programvare:
Nettleser og programvare som kan vise kursdokumentasjonen (Word og PDF format).

Hva trenger du:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodata sin E-læringsløsning. Videoleksjonene er spilt inn på norsk. Kursmateriell med øvingsoppgaver er på engelsk. Du ser gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene. Du vil få tildelt en kurslisens for å utføre øvingsoppgavene. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å bistå deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Innhold:

  • ArcGIS Online Plattformen
  • Forberede datagrunnlag
  • Finne data
  • Lage webkart
  • Lage webapplikasjoner
  • Analysere data
  • Bruk applikasjoner for Office
  • Samle data fra felt
  • Overvåke feltdata

Kurset gjennomføres i form av digital uke

Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar tre dager å gjennomføre så sett av nok tid! Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: Ta i bruk ArcGIS på tvers av organisasjonen

Sted: Internett
Dato: 18-22. oktober 21
Tidspunkt: 8.00-15.00
Pris: 8 250,- eks mva