Digital uke: Introduksjon til ArcGIS Online

Bli kjent med ArcGIS Online! Digital uke gir deg mulighet til å fullføre dette dagskurset når det passer deg, og i ditt tempo, i løpet av én uke.

Sted: Internett
Dato: 27-31. mai 24
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 6 500,- eks mva

Du vil lære hvordan du finner, lager, bruker og deler kartlag, webkart, webapper og dashboard. Du får også en oversikt over administrasjon av ArcGIS Online inkludert delingsmodellen, roller og brukertyper. Mesteparten av kursinnholdet er direkte overførbart til deg som skal jobbe med web-GIS i ArcGIS Enterprise.

Tematikker i kurset:

  • ArcGIS Online organisasjonskonto
  • Lage webkart
  • Lage web-app
  • Lage ett dashboard
  • Oversikt over roller, brukertyper og rettigheter (administrasjon)

Målgruppe:
Alle som ønsker og trenger en innføring i Esri sitt web-baserte GIS som ArcGIS Online og ArcGIS Enterprise (Lignende ArcGIS Portal). Kurset er på et grunnleggende nivå og du trenger ikke forkunnskaper i GIS-faget for å gjennomføre kurset.

Forkunnskaper:
Ingen spesielle forkunnskaper er nødvendig.

Praktisk informasjon:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Digital uke:

Kurset foregår via internett som Digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt tar det én dag å gjennomføre dette kurset. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset.
En egen kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Vilkår:
Avmelding av kurset må skje senest 10 arbeidsdager før kursstart. Senere avmelding vil medføre faktura for kurset.
Kurset kan bli avlyst ved lav deltakelse. Eventuell avlysning kommer senest 8 arbeidsdager før kursstart.