Digital uke: ArcGIS Pro for Petroleum (English)

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre dette todagerskurset når det passer deg, og i ditt tempo, i løpet av én uke.

Sted: Internet
Dato: 4-8. desember 23
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 13 000,- eks mva

I dette kurset får du innsikt i de mest brukte arbeidsprosessene og anbefalte fremgangsmåter for å kartlegge, administrere, analysere og dele GIS-data og ressurser. Du vil få de grunnleggende ferdighetene du har bruk for for å være produktiv med ArcGIS Pro. Kurset er også et veldig godt migreringskurs for de som jobber eller har jobbet med ArcMap og skal over på ArcGIS Pro.

ArcGIS Pro er det nyeste desktop-programmet i ArcGIS-plattformen. Programmet er designet for å hjelpe GIS-arbeidere med å komme i gang med prosjektene sine på en rask og effektiv måte. Det er også blitt enklere å dele data både innenfor og utover organisasjonen. Med sitt moderne Office-inspirerte brukergrensesnitt og tettere integrasjon av 2D og 3D-funksjoner, vil ArcGIS Pro strømlinje måten du arbeider med GIS-data på.

Kursmaterialet og videoleksjonene til dette kurset er på engelsk.


Tematikker i kurset:

  • Data and formats
  • Coordinate systems
  • Layers
  • Editing
  • Rasters
  • Georeferencing
  • Creating a layout
  • Sharing

Målgruppe:
Kurset er for deg som som jobber med petroleums-data og som ønsker å lære deg ArcGIS Pro med relevante datasett og caseoppgaver.

Forkunnskaper:
Ingen, men det er fint med noe kjennskap til geografisk informasjon.

Praktisk informasjon:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Digital uke:
Kurset foregår via internett som Digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt tar det én dag å gjennomføre dette kurset. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset.
En egen kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Good pace of learning. Knowledgeable instructor. Useful and well-designed exercises.

-Kursdeltaker