Geodata | Digital uke: Forvaltning av geodatabaser i ArcGIS Pro

Digital uke: Forvaltning av geodatabaser i ArcGIS Pro

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre todagerskurset "Forvaltning av geodatabaser i ArcGIS Pro" i løpet av en uke, akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 14-18. mars 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 11 000,- eks mva

Sitter du med en mengde GIS-data? Med dette kurset vil du lære alt du trenger om forvaltning av geodatabaser i ArcGIS Pro.

Kurset tar deg gjennom en grundig utforskning av geodatabasen, det opprinnelige datalagringsformatet for ArcGIS-programvare. Du vil lære beste praksis for å lage en geodatabase for sentral lagring og effektiv administrering av organisasjonens romlige data. I løpet av kurset vil du få ferdighetene som trengs for å konfigurere ulike geodatabasefunksjoner som sikrer dataintegritet og nøyaktighet over tid og en grundig forståelse av fil- og enterprise-geodatabasefunksjoner.

Tematikker i kurset:

  • Introduksjon til geodatabaser i ArcGIS
  • Hvordan øke dataintegritet med skjema, subtyper og domener
  • Hvordan relatere ikke-geografiske data med geografiske datasett
  • Hvordan håndtere raster-data i geodatabasen og som mosaikk
  • Hvordan designe geodatabasetopologier
  • Introduksjon til Enterprise Geodatabaser
  • Tilordne roller i Enterprise Geodatabase
  • Versjonering i geodatabaser ved redigering

Målgruppe:
Alle som jobber med geodatabaser, forvalter geodatabaser eller ønsker å lære mer om dem. Det er fordel med grunnleggende kunnskap i ArcGIS Pro, eksempelvis kurset ArcGIS Pro: Grunnleggende arbeidsflyt.

Forkunnskaper:
Det er fordel med grunnleggende kunnskap i ArcGIS Pro, eksempelvis kurset ArcGIS Pro: Grunnleggende arbeidsflyt.

Praktisk informasjon:
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar to dager å gjennomføre, så sett av nok tid. Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på norsk i Geodatas E-læringsløsning. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: Forvaltning av geodatabaser i ArcGIS Pro

Sted: Internett
Dato: 14-18. mars 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 11 000,- eks mva