Digital uke: ArcGIS Online Grunnleggende arbeidsflyt

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre dagskurset "ArcGIS Online - grunnleggende arbeidsflyt" i løpet av en uke. Akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 10-14. oktober 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 5 500,- eks mva

Du vil lære hvordan du finner, lager, bruker og deler kartlag, webkart, webapper og dashboard. Du får også en oversikt over administrasjon av ArcGIS Online inkludert delingsmodellen, roller og brukertyper. Mesteparten av kursinnholdet er direkte overførbart til deg som skal jobbe med web-GIS i ArcGIS Enterprise.

Tematikker i kurset:

ArcGIS Online organisasjonskonto

  • Lage webkart
  • Lage web-app
  • Lage et dashboard
  • Oversikt over roller, brukertyper og rettigheter (administrasjon)

Målgruppe:
Alle som ønsker og trenger en innføring i Esri sitt web-baserte GIS som ArcGIS Online og ArcGIS Enterprise. Kurset er på et grunnleggende nivå og du trenger ingen forkunnskaper i GIS-faget for å gjennomføre kurset.

Forkunnskaper:
Ingen

Praktisk informasjon
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar én dag å gjennomføre. Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på norsk i Geodatas E-læringsløsning. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: ArcGIS Online Grunnleggende arbeidsflyt

Sted: Internett
Dato: 10-14. oktober 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 5 500,- eks mva