Geodata | Digital uke: Lag fengende StoryMaps med ArcGIS

Digital uke: Lag fengende StoryMaps med ArcGIS

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre dagskurset "Lag fengende StoryMaps med ArcGIS" i løpet av en uke, når det passer deg og i ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 2-6. mai 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 5 500,- eks mva

Takket være en engasjerende brukeropplevelse har digitale historier oppnådd masseappell som et middel for å informere, engasjere og inspirere interessenter og et publikum. Dette kurset - for alle som ønsker å fortelle historier med kart - lærer deg konseptene, beste fremgangsmåte og beslutningene som må tas når man lager og deler en historie.

Tematikker i kurset:

  • Utforske historier
  • Opprette en historie
  • Evaluere en historie
  • Dele en historie
  • Arbeidsflyt for å lage historier

Målgruppe:
Alle som ønsker å lage historier (StoryMaps) med sine kart, eller lære hvordan de kan dele geografisk informasjon og kart på en fengende, inspirerende og engasjerende måte. Enten med en gruppe, hele organisasjonen eller offentligheten.

Forkunnskaper:
Ingen. Men det er en fordel å kjenne til grunnleggende konsepter i ArcGIS Online.

Praktisk informasjon:
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar én dag å gjennomføre. Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på norsk i Geodatas E-læringsløsning. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: Lag fengende StoryMaps med ArcGIS

Sted: Internett
Dato: 2-6. mai 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 5 500,- eks mva