Geodata | Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

I år er den internasjonale konferansen tilbake i fysisk format i San Diego.

Sted: San Diego
Dato: 11-15. juli 22
Tidspunkt: 9.00-16.00

Esris internasjonale brukerkonferanse i San Diego er en stor begivenhet mange setter pris på. Med hundrevis av foredrag og tusenvis av deltagere blir det høy grad av faglig 'input' og inspirasjon og store muligheter for å snakke med andre som jobber med GIS. Etter to år med digital konferanse prøver Esri seg på fysisk konferanse i San Diego igjen og nå kan du melde deg på.

Esri og amerikanske myndigheter stiller krav til at alle som skal delta må være vaksinerte og man må bruke munnbind til enhver tid på konferanseområdet.

Med smittebølgen vi er inni i nå har vi ikke aktivt oppfordret til deltagelse og vi har heller ikke reservert hotellrom dere kan booke gjennom oss (som tidligere). Men vi kommer til å delta fra Geodata og vi vet også om kunder som har meldt seg på. Vi kommer også til å arrangerer felles middag e.l., men avventer størrelse til vi vet hvor mange som tar turen.

Det betyr at dersom du som kunde av oss skal delta må du selv finne hotellrom, men vi lover at vi skal ta vare på deg under konferansen!

Foreløpig informasjon fra Esri sier at de vil vise noe av innholdet digitalt, men det virker som dette er begrenset, så om du vil ha med deg alt må du altså ta turen til San Diego.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta på UC. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vår supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi vil da hjelpe deg å sette opp en ny brukerkonto eller kople eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Påmeldingen skjer hos Esri: