Geodata | Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

I år er den internasjonale konferansen tilbake i fysisk format i San Diego.

Sted: San Diego
Dato: 11-15. juli 22
Tidspunkt: 9.00-16.00

Esris internasjonale brukerkonferanse i San Diego er en stor begivenhet mange setter pris på. Med hundrevis av foredrag og tusenvis av deltagere blir det høy grad av faglig 'input' og inspirasjon og store muligheter for å snakke med andre som jobber med GIS. Etter to år med digital konferanse prøver Esri seg på fysisk konferanse i San Diego igjen.

Deltagelse fra Norge, arrangement og overnatting

Da det var mye usikkerhet rundt Covid og smittesituasjon i vår har vi ikke planlagt like stor deltagelse fra Geodata som tidligere og vet at det også færre kunder som deltar. Det vil derfor bli litt færre arrangement i Geodata regi. Men vi kommer til å arrangere en felles middag med sosialisering onsdag den 13. De som er påmeldt fra Norge vil få invitasjon per e-post. Denne vil foregå på Hilton Gaslamp Hotel.

Tidligere har vi reservert hotelrom på Hilton Gaslamp som også kunder kan bestille, på grunn av samme usikkerhet har IKKE gjort det i år. Det betyr at dersom du som kunde av oss skal delta må du selv finne hotellrom.

Foreløpig informasjon fra Esri sier at de vil vise noe av innholdet digitalt, men det virker som dette er begrenset, så om du vil ha med deg alt må du altså ta turen til San Diego.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta på UC. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Esri har også informert om at du må kunne bevise at du er vaksinert for å delta på konferansen. Tidlig sa de at man også måtte benytte munnbind innendørs, det vet vi ikke om gjelder fortsatt.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vår supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi vil da hjelpe deg å sette opp en ny brukerkonto eller kople eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Påmeldingen skjer hos Esri: