Geodata | Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Det blir naturlig nok en digital konferanse fra Esri i år også og den er gratis for alle med Esri lisensavtale.

Sted: Internett
Dato: 12-15. juli 21
Tidspunkt: 9.00-16.00

Vanligvis samles nærmere 20 000 GIS-entusiaster til Esri User Conference i San Diego i juli hvert år. Der dypdykkes det i teknologi, deles på høyt nivå og inspirasjonsfaktoren er enorm. Esri har gjort sitt beste for å gjenskape det hele digitalt og det beste av alt, du får det gratis rett hjem i stua (eller til kontoret/hytta/kjøkkenet/teltet).

Konferansen er kjent for å gi enorm inspirasjon og et meget godt overblikk over mulighetene med Esri-teknologien.

Den digitale konferansen vil foregå i amerikansk tid, som betyr ettermiddag/kveld hos oss. Men om det blir som i fjor vil sesjonene legges tilgjengelig like etter de har gått slik at du kan se ting når det passer deg. Det blir både plenumssesjoner og tekniske sesjoner.

Vi vet dette er midt i beste sommerferien i Norge og kanskje ikke alle ønsker å pause ferien for å bruke enda litt mer tid foran PC-skjermen. Men erfaringen vår fra i fjor tilsier at det lønner seg å melde seg på uansett for de som er påmeldt får tilgang til sesjonene umiddelbart, men andre måtte vente flere måneder i fjor.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle vil kunne delta på plenumssesjonene gratis og alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta gratis på alt. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vår supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi vil da hjelpe deg å sette opp en ny brukerkonto eller kople eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Påmeldingen skjer hos Esri: