Digital uke: Feltdata - arbeidsflyt for digitalisering og administrasjon

Digital uke gir deg mulighet til å fullføre dette todagers-kurset når det passer deg, og i ditt tempo, i løpet av én uke.

Sted: Internett
Dato: 27-31. mars 23
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 13 000,- eks mva

I dette kurset vil du lære hvordan ArcGIS støtter en komplett arbeidsflyt for feltdatabehandling, fra kontoret, ute i felt, og tilbake til kontoret igjen. Du vil lære beste praksis for å konfigurere og distribuere ArcGIS feltproduktivitetsapper for å møte dine datainnsamlingsbehov. Du vil få muligheten til å bruke din egen iOS- eller Android-enhet for å gjennomføre noen kursøvelser.

Tematikker i kurset:

  • Forberedelses for bruk av ArcGIS feltapper
  • Forberede geoobjektslag for feltapper
  • Opprette webkart for feltapper
  • Oppdatere datagrunnlag med ArcGIS Field Maps
  • Håndtere feltarbeid med ArcGIS Workforce
  • Lage smarte skjema med ArcGIS Survey123
  • Oppdatere en geoobjektslag med ArcGIS QuickCapture
  • Organisere feltaktiviteter med ArcGIS Dashboards

Målgruppe:
Alle som ønsker å samle inn data i felt, administrere eller overvåke feltdata, eller ønsker å lære mer om muligheten for bruk av Feltapplikasjoner i ArcGIS.

Forkunnskaper:
Grunnleggende kunnskap i ArcGIS er en fordel, enten praktisk erfaring med bruk av ArcGIS Online og/eller ArcGIS Pro eller at du har tatt kurset "ArcGIS Online grunnleggende arbeidsflyt" eller "ArcGIS Pro grunnleggende arbeidsflyt"

Praktisk informasjon
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodatas E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk og du kan se gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene og du får tildelt en kurslisens for å gjøre dem. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å hjelpe deg ved spørsmål eller problemer underveis.
Tilgang til en mobil iOS- eller Android-enhet er en fordel for å gjennomføre noen kursøvelser.

Digital uke
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar to dager å gjennomføre, så sett av nok tid! Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.
En dedikert kursleder er tilgjengelig hele uken mellom 09:00 - 15:00 dersom du har behov for bistand underveis.
Du beholder tilgangen til videoleksjonene som E-læring i en måned fra kursstart, slik at du kan repetere innholdet i etterkant av kursuken.

Vilkår
Avmelding av kurset må skje senest 10 arbeidsdager før kursstart, avmeldinger etter dette vil medføre faktura. Ved lav deltagelse kan kurset bli avlyst, men en eventuell avlysning kommer senest 8 arbeidsdager før kursstart.