Geodata | GeoTek 2021: Gratis minikonferanse om geografiske data og…

GeoTek 2021: Gratis minikonferanse om geografiske data og teknologi

Bli med på en 2-timers digital variant av konferansen GeoTek. Aktuelt innhold både for deg som har god kjennskap til geografiske data og teknologi fra før og deg som er nysgjerrig på mulighetene.

Sted: Internett
Dato: 6. mai 21
Tidspunkt: 13.00-15.00

Direkte fra Geodata på Grønland i Oslo får du to velfylte timer med variert innhold. Det blir en blanding av teknologinerding, strategiske prater og inspirasjon. Siste nytt og aktuelle temaer.

Om innholdet:

Korona, beredskap og geografiske data
Covid-19 rapporteres ved hjelp av geografisk informasjon. Hvilken rolle spiller denne type teknologi når hele verden skal bekjempe en pandemi? Vi snakker med Osman Ibrahim, avdelingssjef i Beredskapsetaten i Oslo kommune, om hvordan de bruker dashboards og geografisk informasjon i sin formidling, men også til å innhente kunnskap og gjøre analyser. I tillegg snakker vi med Geodatas eksperter Maria Frøystein og Astrid Hvattum om hvordan dashboards kan brukes i andre sammenhenger og om mobilitetsdata. Samtalen ledes av Kommunikasjons- og markedsdirektør i Geodata Sesilie Urkegjerde Halland.

Ny kartverksjef
Johnny Welle overtok som sjef for Kartverket 1. april i fjor. I samtale med administrerende direktør i Geodata Geir Hansen, får du høre hans tanker om året som gikk, Kartverkets nye strategi, teknologitrender og flere aktuelle temaer som opptar de to topplederne.

Demoer fra våre tekniske rådgivere
En byggeplass er et lite økosystem av data og muligheter. Vi tar deg med på en teknologisk reise som viser mulighetene geografisk teknologi gir når du skal ta hensyn til bærekraft, innbyggerinformasjon, benytte tallene på best mulig måte og få oversikt både over både nærområdet og de små detaljene. Du får høre om droneflygning, vokseldata, klimarisikodata, BIM, maskinlæring og mer! Kartet og virkeligheten er to sider av samme sak, her får du beviset.

Skal vi høre på "ekspertene"?
Gartner-rapporter forteller oss hva de teknologiske trendene er og hva vi bør gjøre. Hørt det før? Har du noen gang sjekket hvor godt de antatte trendene stemmer? Det har Jostein Magnussen, en av norges fremste foredragsholdere på design og teknologi. Hør hans dom.

Meld deg på og tips gjerne noen andre som kunne være interessert! OBS! Dette er en livesending og vi deler ikke opptaket i sin helhet i etterkant. Så sett av tiden i kalenderen med en gang.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

GeoTek 2021: Gratis minikonferanse om geografiske data og teknologi

Sted: Internett
Dato: 6. mai 21
Tidspunkt: 13.00-15.00
Pris: 0,- eks mva