Geodata | Digital uke: Lag, rediger og vedlikehold data med ArcGIS Pro

Digital uke: Lag, rediger og vedlikehold data med ArcGIS Pro

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre todagerskurset "Lag og rediger data med ArcGIS Pro" i løpet av en uke, akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 14-18. mars 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 11 000,- eks mva

Har du lyst til å bli dreven med håndtering av GIS-data? Trenger du både å opprette og redigere data? Da trenger du antakeligvis å vedlikeholde datagrunnlaget også. Virkeligheten endrer seg stadig, og med det kommer også et behov for å lage, redigere og vedlikeholde datagrunnlaget.

Du får praktisk erfaring med ulike verktøy i ArcGIS Pro. Verktøyene hjelper deg å strømlinjeforme og kvalitetssikre redigeringsprosessen, slik at feil ikke oppstår under oppdatering av databasen.

Tematikker i kurset:

  • Introduksjon til redigering av data i ArcGIS Pro
  • Hvordan opprette 2D objekter
  • Hvordan redigere på 2D data
  • Topologi i kart og geodatabase
  • Hvordan opprette og endre annotasjoner
  • Introduksjon til 3D data i ArcGIS Pro

Målgruppe:
Du som oppretter data, redigerer data eller som vedlikeholder data med bruk av ArcGIS Pro. Eller som ønsker å lære om tematikken.

Forkunnskaper:
Grunnleggende kunnskap i bruk av ArcGIS Pro er en fordel. Eksempelvis ved deltakelse på kurset ArcGIS Pro: Grunnleggende arbeidsflyt.

Praktisk informasjon
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar to dager å gjennomføre, så sett av nok tid. Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på norsk i Geodatas E-læringsløsning. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: Lag, rediger og vedlikehold data med ArcGIS Pro

Sted: Internett
Dato: 14-18. mars 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 11 000,- eks mva