Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Bli med på verdens største GIS-konferanse i San Diego!

Sted: San Diego
Dato: 15-19. juli 24
Tidspunkt: 9.00-16.00

Esris internasjonale brukerkonferanse i San Diego er en stor begivenhet. Med hundrevis av foredrag og tusenvis av deltagere blir det høy grad av faglig inspirasjon, ny lærdom og gode muligheter for å snakke med andre som jobber med GIS.

Deltagelse fra Norge, arrangement og overnatting

Som tidligere år arrangerer vi en velkomstsamling søndag kveld, denne vil være på Hilton Gaslamp Quarter, det samme hotellet vi har reservert rom på. På denne samlingen får du gode tips og triks til hvordan du manøvrer det gigantiske programmet, spesielt hvis du deltar første gang kan det virke litt overveldende.
Det vil også bli et arrangement onsdag kveld hvor vi samler både kunder, Esri og andre partnere. Denne vil være på Portside Pier. Meld deg på her

Hotellrom:
Som tidligere år har vi reservert hotellrom som våre kunder kan booke. Det er dessverre ikke flere hotellrom gjennom vår reservasjonslenke.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta på UC. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vårt supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi hjelper deg med å sette opp en ny brukerkonto eller koble eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Påmeldingen skjer hos Esri: