Om oss

Geodata er markedsledende i Norge på geografiske data og teknologi.

Vi i Geodata legger all vår innsats i å forenkle arbeidsprosesser og visualisere komplekse datasett på en lettfattelig måte slik at du kan ta bedre beslutninger. Vi lager løsninger og analyser og tilbyr drift og programvare - alt du trenger for å lykkes når geografi er en viktig faktor. Ta gjerne en kikk på denne filmen som viser hvordan geografiske informasjon kan bidra:

Geodata har snart 200 ansatte og har kontor både i Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi har jobbet med GIS, geografiske data og teknologi siden oppstarten i 1988.
I Oslo finner du oss på Grev Wedels plass 9.

Leverandør av Esri og ArcGIS i Norge

Geodata er den norske distributøren av programvare fra Esri – en av verdens største leverandører og utviklere av geografiske informasjonssystemer (GIS). Det betyr at vi bygger mange av våre løsninger på ArcGIS-plattformen, men har kompetanse til å bygge løsninger i de fleste formater.

Geodata er sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser (Great Place To Work) og har vært på topp tre på listen over Norges beste arbeidsplasser de siste årene! For oss er det et synlig bevis på at vi jobber hardt hver dag for å være en arbeidsplass med godt miljø der medarbeiderne opplever god ledelse og tillit. Vi er også sertifisert som Miljøfyrtårn, et viktig ledd i vårt arbeid med å bli en mer bærekraftig bedrift.

Les vår Redegjørelse for aktsomhetsvurdering 2022-2023

Her finner du kontaktinformasjon til noen nøkkelpersoner, du kan også sende en e-post til geodata@geodata.no:

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Espen Kristiansen
Espen Kristiansen
Administrerende direktør
Pål Osmundsen
Direktør Salg og Kundeopplevelse
Hege Brandal
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
Ellen Borg Svendsen
Ellen Borg Svendsen
Økonomidirektør
Hege Sitje
HR-direktør og miljøfyrtårnansvarlig
Øyvind Skaug
Øyvind Skaug
Konsulentdirektør
Joachim Eckbo Juell
Joachim Eckbo Juell
Direktør for Produktutvikling

Samarbeidspartnere

Esri

Esri er verdensledende leverandør av GIS-teknologi og programvare og bidrar til å skape globale og lokale bærekraftige løsninger. Esri-teknologi gir tilgang til kunnskap og verktøy som er nødvendig for å forstå og analysere geografisk informasjon og ta bedre beslutninger. Esri leverer programvaren ArcGIS og Geodata er eneleverandør av Esri-teknologi i Norge.

Safe Software

Safe er selskapet bak datatransformasjons-teknologien FME. De hjelper organisasjoner med å mestre utfordringer med ulike datatyper og formater. FME brukes av flere tusen organisasjoner i mer enn 116 land, i mange ulike industrier, fra lokale til globale selskaper og organisasjoner.

VertiGIS Studio by VertiGIS

Med VertiGIS Studio kan du lage brukervennlige kartvisninger på både nett, brett og mobil basert på dine egne kart og data. VertiGIS Studio er spesialtilpasset våre ArcGIS-produkter.

Geocap

Geocap leverer kartleggings- og modelleringsløsninger til hydrografer, geologer og geofysikere. Geocap-plattformen tilbyr et fleksibelt 3D-miljø for visualisering og behandling av geografiske, hydrografiske og geologiske data.

Skiforeningen

Våren 2018 inngikk Geodata en samarbeidsavtale med Skiforeningen. Målet er å sammen skape enda bedre Marka-opplevelser gjennom smartere turplanlegger og føremeldingstjenester. Skiforeningen jobber for at enda flere skal ha aktive liv i Marka, gjennom hele året. Gode digitale verktøy er et avgjørende element i det. Det skal være enkelt å finne frem, planlegge turen og folk skal føle seg trygge. Sammen skal Skiforeningen og Geodata skape tjenester som er i tråd med det publikum er vant til, krever og forventer.