Digital uke

Digital uke er hybridvarianten mellom kurs og E-læring. Hovedforskjellen mellom et tradisjonelt kurs og en digital uke er at kurset gjennomføres i ditt eget tempo i løpet av den avsatt uken. Digital uke-kursene legges ut i kurskalenderen sammen med de andre kursene våre.

I en digital uke er alle leksjonene og demoene fra kursleder forhåndsinnspilt. Disse får du tilgang til i en E-læringsportal, som hele tiden holder kontroll på progresjonen din. Du kan enkelt pause underveis og ta opp tråden der du slapp den sist.

Du fordeler arbeidsmengden selv ut i fra din ledige tid i løpet av uken . Det er en kursleder tilgjengelig hele uken som du kan kontakte dersom du har spørsmål eller behov for bistand med øvingsoppgavene i kurset.

Denne kursformen er super for deg som ikke har tid til å sette av hele dager til kurs, og trenger å spre kurset utover flere dager. Eller du som foretrekker et digital kurs som du kan ta som selvstudie, men med støtten fra en tilgjengelig kursleder.

Praktisk informasjon for gjennomføring av digital uke

Oppstartmøte

Den første dagen kl 09:00 vil du får invitasjon til et oppstartsmøte. Her vil du få en gjennomgang av kursleder om praktisk informasjon for kurset og en kick start for å komme i gang. Møtet gjennomføres på Teams.

Teknisk tilgang

Du vil få en e-post ved begynnelsen av kurset med all informasjon om tilganger for å gjennomføre kurset; tilgang til E-læringsportale for å se videoene til kurset, tilgang til en virtuell kursmaskin for gjennomføring av øvelsesoppgaver, og brukernavn og passord for tilgang til programmene du eventuelt trenger.

Behov for hjelp?

Dersom du har behov for hjelp kan du enkelt kommunisere med kursleder via teams eller ved å ta kontakt per e-post.

Ønsker du heller å delta på et kurs med kursleder, enten fysisk eller digitalt?

Ønsker du å gjennomføre opplæring helt på egenhånd når det passer deg?

Har du spørsmål? Snakk med meg:

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Margrete Kristiansen
Leder opplæring

For teknisk support, gå til våre supportsider.