Kartkonkurranse

Bli med i Geodatas kartkonkurranse. Send inn ditt digitale kart og du kan vinne gavekort på 2000 kroner!

Tradisjon tro kårer Geodata årets best kart eller geografiske analyse. Har du/dere laget et kart, et storymap eller gjort en geografisk analyse som fortjener heder og ære?

Da må du sende inn et bidrag. Fristen er 14. februar 2020. Vinneren får et gavekort på 2000 kroner.

Hvem kan delta?

  • Alle som ønsker å delta i kartkonkurransen kan sende inn sine bidrag, du trenger bare en ArcGIS Online-konto. Du kan bruke din organisasjons konto eller din private ArcGIS Online konto. Alle slags digitale kart som kan lages i ArcGIS teller, send gjerne inn ditt StoryMap.
  • Hvis du ikke allerede har en ArcGIS Online konto, kan du opprette en ny konto her, helt gratis.
  • Vinnerne premieres på Geodatas konferanse GeoTek i mars, men det er ikke krav om å delta på konferansen for å bli med i konkurransen.

Hvordan vinne?

Det er en kategori i konkurransen - vi kårer årets beste kart! Men om flere bidrag kniver i toppen, kan det bli premie også til andre og tredjeplass eller spesialpremier. Vi er for eksempel spesielt interessert i kart som kan bidra til å løse bærekraftsutfordringer og vi legger større vekt på GISen eller de faktiske geografiske analysene i kartet enn den visuelle framstillingen. Men utover det kniver alle innsendte kart om den gjeve premien og ikke minst heder og ære i bransjen!

Hvordan delta?

Du kan delta ved å lage et nytt kart, eller ved å sende inn et eksisterende kart (må være laget i 2019). Alt du trenger å gjøre er å tagge kartet med #kartkonkurranse2020 i ArcGIS Online og så sende inn ditt bidrag gjennom dette skjemaet.

Her kan du lese om vinnerne i fjor.


Spørsmål om kartkonkurransen, ta kontakt:

Sesilie Urkegjerde Halland
Markeds- og kommunikasjonssjef

For teknisk support, gå til våre supportsider.