Kurs

Vi tilbyr kurs med både fysisk oppmøte og digital gjennomføring. De fysiske kursene våre blir i hovedsak gjennomført ved Geodatas hovedkontor i Oslo. Digitale kurs gjennomføres som et nettmøte via teams og med virtuelle kursmaskiner.

Du finner oversikt over alle kursene vi tilbyr i kurskalenderen vår. Kurskalenderen oppdateres i hovedsak 2 ganger i året. Det kan komme endringer underveis basert på etterspørsel.

Hva trenger du for å delta på kurs hos Geodata?


Fysiske kurs

Når du deltar på et fysisk kurs i regi av Geodata trenger du ikke å ta med noe til kurset. Du møter opp til kurssted, og henvender deg i resepsjonen. Ved vårt hovedkontor har vi et flott kursrom med kursmaskiner til alle deltakerne. Disse er klagjort med nødvendig programvare, lisenser og kursdata. Det er også inkludert en førsteklassen lunsjbuffet med varm-mat alle dager.

Digitale kurs

Når du deltar på et digitalt kurs i regi av Geodata kan du delta fra hvor som helst, så lenge du har en egen pc og internett. Du vil få en møtelenke i forkant av kurset. Selve kurset gjennomføres digitalt via Microsoft Teams. Har du ikke programmet fra før kan du delta via nettleseren. Kursleder har mulighet til å opprette møterom for 1-1 oppfølging underveis, slik at du kan være sikker på at du får den oppfølgingen du måtte trenge underveis i kurset.

For å gjøre øvelser med programvaren underveis i kurset vil du få tildelt en virtuell kursmaskin. Denne er klagjort med alt du trenger av programvare, lisenser og kursdata. Du kan få tilgang til den virtuelle maskinen gjennom en moderne nettleser. Eventuelt via RDC. Det er en fordel å ha 2 skjermer tilgjengelig. Eksempevis en ekstern skjerm og en laptop skjerm. Dette for å fordele kursheftet på en og programvaren på en annen. Det er også mulig å få tilsendt kursheftet i forkant for å overføre dette til et nettbrett eller for å printe ut oppgavetekstene.

Ønsker du å gjennomføre et kurs i eget tempo, men med kursleder tilgjengelig?

Ønsker du å gjennomføre opplæring helt på egenhånd når det passer deg?

Har du spørsmål? Snakk med meg:

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Margrete Kristiansen
Leder opplæring

For teknisk support, gå til våre supportsider.