Ralph løp om kapp med t-banen. Se hvordan det gikk

Ralph Street jobber med IT i Geodata. Når han ikke jobber liker han å løpe. Det er han god til, han er faktisk i verdenstoppen i orientering og her en dag fant han ut at han ville se om han kunne løpe raskere enn t-banen.

Ralph løp om kapp med t-banen. Se hvordan det gikk

Ralph Street jobber med IT i Geodata. Når han ikke jobber liker han å løpe. Det er han god til, han er faktisk i verdenstoppen i orientering og her en dag fant han ut at han ville se om han kunne løpe raskere enn t-banen.

Publisert: 23. okt. 2017 , i Video

Race the tube er ikke et helt ukjent fenomen, det er for eksempel gjort i London, Rotterdam og Singapore. Men ikke i Oslo (så vidt vi vet). Så Ralph tok ansvar.

Konseptet er at man tar t-banen, går av på et stopp og løper til neste stopp - for så å rekke samme t-bane videre derifra.  

En enkel geografisk analyse ble selvsagt gjort og valget falt på strekningen Majorstuen - Frøen. Det var absolutt ingen selvfølge å klare det og mange usikre faktorer, som folk i veien osv. Fredag 13. (!) oktober tok han med seg noen kolleger på t-banetur. Hvordan det gikk ser du her: