Hvordan utvikle tjenester ved å lytte til byen

De neste tredve årene skal verdens befolkning øke med to milliarder mennesker. Johan Høgåsen Hallesby mener vi ikke kan løse utfordringene med dette ved å bygge nye byer eller putte mer inn i dem, men ved å bruke byen smartere. Men da må man lytte til den.

Publisert: 04. juli 2018
©Fredrik Naumann/Felix Features

Johan jobber i Urban Infrastructure Partner som blant annet står bak Oslo Bysykkel. Han mener at byen er den mest fantastiske oppfinnelsen vi mennesker står bak. Hvordan kan vi videreutvikle den og gjøre den bedre å bo i nå som vi stadig blir flere?

GeoTek i februar 2018 snakket han om om hvordan de brukte byen til sin fordel da de utviklet Oslo Bysykkel. De startet med en lang kravspesifikasjon, men gikk kjapt over til å høre på hva brukerne ville ha. Og bare i 2017 ble syklene brukt til over 2,6 millioner sykkelturer. Hvordan kan man ta vare på både brukerne, inntjening og syklene på best mulig måte?


Se foredraget hans under.

I stedet for å si at teknologi er poenget – la oss begynne med hva vi skal få til og så se hvordan teknologien kan hjelpe til med å løse dette.

-Johan Høgåsen Hallesby

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!For teknisk support, gå til våre supportsider.

Christer Sandum
Kundeansvarlig

For teknisk support, gå til våre supportsider.