Er det lys i pæra?

Det er den enkelte kommune som har ansvar for gatelys eller veilys. Men vet du om det er lys i pæra eller ikke? Hvis ikke er det på tide å skaffe seg en løsning som gir deg full kontroll.

Publisert: 31. okt. 2019 , i Teknologi

«ArcGIS for gatelys» er en løsning som dekker behovet til enhver kommune fullt ut. Det er enkelt å komme i gang, enkelt å ta i bruk og enkelt å utvide etterhvert som behovene i kommunen endres.

Løsningen dekker hele verdikjeden for gatelys forvaltning og passer både for små og store kommuner. Her får du støtte for en rekke oppgaver:

  • forvaltning, drift og vedlikehold
  • registrering i felt
  • feilmelding for innbyggere
  • montør- og administrasjonsverktøy for entreprenører
  • beslutningsstøtteverktøy for gatelyseier

Slik kommer du i gang med gatelysløsningen

Det er flere måter å komme i gang på, og mange velger å forvalte gatelyset i en skybasert GIS-løsning. Om kommunen din allerede bruker ESRI-plattformen som sin GIS-løsning, kan vi sette opp gatelysløsningen i ditt eksisterende miljø.

Velger du «ArcGIS for gatelys» sikrer du deg full kontroll på egen infrastruktur og daglige drift, og ikke minst: du får oversikt over kvaliteten og statusen på gatelysene dine i sanntid. I tillegg får du en løsning som lar deg bruke datamaterialet fra løsningen på tvers av avdelingene i kommunen, slik at de kommer til nytte også for andre, f.eks. gjennom klima- og miljøplaner.

Ikke mist nattesøvnen – ta heller kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg i gang.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!For teknisk support, gå til våre supportsider.

Terje Linløkken
Kundeansvarlig, Smarte byer

For teknisk support, gå til våre supportsider.