Er det lys i pæra?

Det er den enkelte kommune som har ansvar for gatelys eller veilys. Men vet du om det er lys i pæra eller ikke? Hvis ikke er det på tide å skaffe seg en løsning som gir deg full kontroll.

Publisert: 31. okt. 2019 , i Teknologi

«ArcGIS for gatelys» er en løsning som dekker behovet til enhver kommune fullt ut. Det er enkelt å komme i gang, enkelt å ta i bruk og enkelt å utvide etterhvert som behovene i kommunen endres.

Løsningen dekker hele verdikjeden for gatelys forvaltning og passer både for små og store kommuner. Her får du støtte for en rekke oppgaver:

  • forvaltning, drift og vedlikehold
  • registrering i felt
  • feilmelding for innbyggere
  • montør- og administrasjonsverktøy for entreprenører
  • beslutningsstøtteverktøy for gatelyseier

Slik kommer du i gang med gatelysløsningen

Det er flere måter å komme i gang på, og mange velger å forvalte gatelyset i en skybasert GIS-løsning. Om kommunen din allerede bruker ESRI-plattformen som sin GIS-løsning, kan vi sette opp gatelysløsningen i ditt eksisterende miljø.

Velger du «ArcGIS for gatelys» sikrer du deg full kontroll på egen infrastruktur og daglige drift, og ikke minst: du får oversikt over kvaliteten og statusen på gatelysene dine i sanntid. I tillegg får du en løsning som lar deg bruke datamaterialet fra løsningen på tvers av avdelingene i kommunen, slik at de kommer til nytte også for andre, f.eks. gjennom klima- og miljøplaner.

Ikke mist nattesøvnen – ta heller kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg i gang.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!Terje Linløkken
Kundeansvarlig, Smarte byer

For teknisk support, gå til våre supportsider.