En teknologisk godtepose

På årets GeoTek hadde Geodatas tekniske rådgivere samlet et knippe ulike teknologier de viste fram i praksis. Ta deg tid til en inspirerende halvtime og få et innblikk i blant annet maskinlæring, sensorer, digital tvilling og innendørsposisjonering.

Publisert: 25. juni 2020 , i Inspirasjon

"Sensorene har nå blitt så billige og tilgjengelige og integrert med GIS at det er ingen grunn til å ikke utnytte fordelene som tingenes internett kan gi oss", sa Inge Anundskås under foredraget.
For når sensorteknologi utnyttes kan man få et et oppdatert situasjonsbilde av et bygg, et område eller for eksempel en stor flyplass. Kombinerer man det med historiske data blir det en kraftig pakke av nåtid og kartlagt behov for vedlikehold i fremtiden.

I tillegg demonstrerte de bruk av droner og maskinlæring for å bygge smarte samfunn og å etterprøve om tiltakene man gjør faktisk fungerer. Det er ikke uten grunn at disse foredragene pleier å være noe av det mest populære på GeoTek, så bli kjent med dronen Marve og mer til:

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!For teknisk support, gå til våre supportsider.

Send en e-post til geodata@geodata.no eller ring 23 24 90 00 og vi sørger for at du får snakke med riktig person.

For teknisk support, gå til våre supportsider.