Tre løsninger for kommunalteknisk drift som effektiviserer hverdagen

Forvaltning og drift av kommunaltekniske løsninger kan være stort og komplekst. Vi viser deg hvordan det kan gjøres mer brukervennlig.

Publisert: 03. sep. 2020 , i Inspirasjon

Med de kommunaltekniske løsningene fra Geodata kan du samle informasjonen du allerede har liggende på ulike steder i ett system. Det hjelper deg til å utnytte informasjonen bedre og på flere områder, enten du jobber med systemene sentralt eller skal innhente data i felt via for eksempel Survey 123.

I dette webinaret får du se konkrete eksempler på gatelyssystemer, løsning for kartlegging av skilt og systemer for sandfang. Løsningene de viser er raske å komme i gang med og viser hvordan drift i skyen kan øke effektiviseringen betydelig.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!For teknisk support, gå til våre supportsider.

Knut Fredrik Sæther
Knut Fredrik Sæther
Kundeansvarlig
Terje Linløkken
Kundeansvarlig, Smarte byer

For teknisk support, gå til våre supportsider.