Få kontroll på gatelysene

Da kommunene overtok eierskapet til gatebelysningen, overtok de samtidig forvaltningen av en stor og kostnadskrevende infrastruktur. Med vår løsning får du oversikten og verktøyene du trenger for å gjøre den jobben.

Publisert: 29. okt. 2020 , i Teknologi

Gatelys er en viktig del av trafikksikkerheten og er således en infrastruktur man må ta alvorlig og ha full kontroll på. God forvaltning sikrer både kvaliteten og gir viktig kostnadskontroll.

Vår løsning på dette er ArcGIS for Gatelys. En skybasert løsning der gatelys, stolper, tennpunkter og kabling samles i en database. Videre tar man ut ulike visualiseringer/dashboards for å holde oversikten og ha den daglige kontrollen. Med løsningen følger også systemer for å gi oppdrag på feilrettinger og vedlikehold.

I webinaret under her forklarer vi hvordan det hele virker: