Hils på ArcGIS Field Maps!

Alt blir enklere når feltapplikasjonene i ArcGIS samles til én mobilapplikasjon – nemlig ArcGIS Field Maps.

Publisert: 30. nov. 2020 , i Teknologi

Både Geodata og mange av våre kunder er blitt veldig glad i applikasjonene som vi kan ha på mobiler og nettbrett. Du kjenner sikkert til én eller flere av disse: Collector, Explorer, Navigator, Tracker og Workforce. Alle er apper som er hendige når du er ute i felt og ønsker å gjøre kartlegginger og merknader som kan sendes direkte til kartet og dine prosjekter.

Nå er all funksjonalitet i applikasjonen flyttet over til én applikasjon – ArcGIS Field Maps. Appen kan brukes på både OS og Android. Med den nye appen følger også en web-applikasjon som integreres med ArcGIS, slik at du kan konfigurere appen til dine behov og ønsker for funksjonalitet.

<iframe width="1280" height="720" src="

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Om du vil lese mer om hva du kan gjøre, har Esri samlet flere tips i en bloggpost her.

ArcGIS Field Maps ble lansert sommeren 2020, og ArcGIS Collector, Explorer og Tracker fases ut i 2021 (avsluttes helt i desember 2021). Her får du mer informasjon om migrering.

Dermed er det ingen grunn til å vente: Bli kjent med den nye appen. Har du spørsmål eller lurer på noe, tar du bare kontakt med oss, så hjelper vi deg med å navigere deg fram til riktig plass.