Vi åpner kontor i Trondheim

Kompetanse, kunder og stor etterspørsel er hovedårsakene til at vi etablerer et avdelingskontor i Trondheim, sier administrerende direktør i Geodata AS, Espen Kristiansen.

Publisert: 26. mai 2021 , i Nyhet

I 2020 omsatte Geodata for 326 millioner kroner i 2020 – en vekst på 11,2 prosent fra 2019. Nå er prosessen med å finne kontorlokaler i Trondheim i gang.

Geodata har i dag 160 ansatte. De fleste jobber ved hovedkontoret i Oslo, men virksomheten har også et avdelingskontor i Stavanger med 20 ansatte.

Geodata har allerede en rekke kunder i Trondheim, som Miljødirektoratet, Statens vegvesen, NGU, Trondheim kommune, Trønderenergi, Trøndelag fylkeskommune og Norsk Helsenett.

Administrerende direktør i Geodata Espen Kristiansen gleder seg til å få få folk på plass i Trondheim.

– Vi er i vekst, og ser nå at tiden er inne for å etablere oss med et avdelingskontor i Trondheim. Dette må vi gjøre for å få inn den kompetansen vi trenger, samtidig som det gjør at vi kommer fysisk nærmere kunder vi allerede har. Så skal vi også være med å konkurrere på det markedet som finnes i regionen, forteller Kristiansen.

Konsulentdirektør Øyvind Skaug forteller at det er konkurranse for å få de beste hodene.

– Vi søker kontinuerlig etter kompetanse på GIS eller utvikling. Med et avdelingskontor i teknologihovedstaden Trondheim tror jeg at vi kan nå enda flere.

– Vi tror at dette kommer til å gjøre oss til en mer relevant aktør i regionen, og håper vi kan bidra med vårt fag inn i et allerede bredt IT-teknisk fagmiljø, avslutter Skaug.

Interessert i å jobbe med oss i Trondheim?

Er du utvikler, har GIS-kompetanse eller er prosjektleder og ønsker å jobbe på vårt nye kontor? Da vil vi snakke med deg. Ta kontakt med Hege eller Øyvind:

.

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Øyvind Skaug
Øyvind Skaug
Konsulentdirektør
Hege Sitje
HR-direktør og miljøfyrtårnansvarlig

For teknisk support, gå til våre supportsider.